Hai la ADfel ca sa te cunosti mai bine. Se ocupa TUC

Hai la ADfel ca sa te cunosti mai bine. Se ocupa TUC
Foto: Xmedia Studio

TUC a venit ieri la ADfel pregatit, n-avem de ce ne plange. O pata intensa de galben a fost aruncata pe mijlocul Terasei Fabrica, unde se gaseau gramezi de pungi cu biscuiti si doldora de ochelari de soare. Completand un test de personalitate cu ajutorul promoterilor TUC, puteai castiga fie numitii biscuiti, fie ochelarii cu protectie UV, mai galbiori decat o pufosenie de pui de gaina.


Foto: Xmedia Studio

Ce e cu testul care-ti dezvaluie personalitatea de ADfel? Pai, daca-l faci, o sa te pozitioneze cum se cade intre publicul prezent la datorie in Fabrica. Trebuie sa-ti alegi, din mai multe optiuni, 3 lucruri fara de care nu poti trai aici si acum/ acolo si atunci, adica la ADfel. Fie bicicleta, fie Conversi, fie telefon, portofel, palarie si inca alte cateva obiecte.


Foto: Xmedia Studio

M-a incercat un sentiment ambivalent. Pentru ca m-am bucurat de biscuitii mei TUC, dar n-am putut sa trec total neafectata de persoana aflata inaintea mea, care a plecat fericita cu ochelarii pusi la ochi. In schimb, nu pot pune pret pe nivelul crescut de autocunoastere pe care mi l-a oferit-o testul TUC.

Daca sunteti curiosi din ce bisericuta ADfel faceti parte, veniti si aprofundati-va personalitatile. TUC vine si azi, si maine, si duminica, de la 18:00 si pana la 22:00. Poate meritati direct ochelarii, asa de misto oameni sa fiti.

ADfel este un eveniment IQads, care are loc intre 18 si 24 august, pe terasa Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50, Bucuresti). Programul incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera. Pe ADfel.ro si pe IQads.ro sunt prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related