IMAGE PR lanseaza o noua editie a programului sau de internship

IMAGE PR lanseaza o noua editie a programului sau de internship

IMAGE PR da startul inscrierilor la editia de toamna a programului sau de internship. Astfel, 5 tineri au posibilitatea de a lucra alaturi de echipa IMAGE PR timp de 2 saptamani in perioada septembrie-octombrie, dupa ce acestia vor parcurge cu succes pasii mecanismului de recrutare disponibil pe site-ul agentiei si pe pagina de Facebook a agentiei.

,,Organizam programul de internship IMAGE cu multa pasiune, de peste 8 ani, timp in care am cunoscut zeci de studenti dornici sa descopere viata in agentie. Internship-ul este experienta pe care fiecare proaspat absolvent ar trebui sa o incerce, iar noi, la IMAGE PR, depunem eforturi ca aceasta experienta sa fie una de invatare, descoperire si motivare”, a declarat Iulia Tanase, Managing Partner IMAGE PR.

Procesul de recrutare pentru aceasta editie va incepe pe Facebook, unde cei interesati vor fi provocati sa-si testeze creativitatea si se va finaliza cu un interviu cu reprezentantii agentiei. Candidatii selectati vor deveni membrii unei echipe din agentie, se vor putea implica in proiectele in desfasurare ale acesteia si vor descoperi multe dintre secretele profesiei.

Internship-ul se adreseaza studentilor sau absolventilor facultatilor de profil, precum si tuturor celor care doresc sa descopere ce presupune o cariera in domeniul comunicarii si al relatiilor publice. Toti cei interesati pot accesa site-ul www.imagepr.ro, sectiunea Cariere sau pot intra pe pagina de Facebook pentru mai multe detalii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related