AdProduction si solutiile lor de la ADfel: galeriile si harta schimbatoare

AdProduction si solutiile lor de la ADfel: galeriile si harta schimbatoare
Foto: XMediaStudio

Stiti cum se zice, dupa ce trece ADfel-ul trece si vara, dar hai sa prelungim un pic sentimentul de vacanta si sa ne amintim franturi din ce a fost acest festival al publicitatii neconventionale pe 2014, dar mai ales, sa ne amintim de cei care ne-au ajutat sa-l facem. Azi e momentul sa vorbim despre ADfel Galleries si despre harta ADfel care nu ar fi fost acolo fara ajutorul AdProduction, solutions provider-ul nostru de incredere.

ADfel Galleries ne-au intampinat chiar la intrarea in Fabrica si-au insemnat un perete plin cu 36 de lucrari ale agentiilor de publicitate romanesti, castigatoare la Golden Drum, toate neconventionale. Galeriile au aratat la fel ca intreaga campanie de promovare ADfel, adica foarte bine: au inclus tablita trenului de vacanta Bucuresti – Bucuresti, au mers pe aceleasi culori si au fost numai bune de privit, inteles si admirat. Uite poze:


Foto: XMediaStudio


Foto: XMediaStudio

Galeriile au aratat asa de bine pentru ca au fost pline de lucrari misto, dar si pentru ca panourile au fost facute special pentru ADfel de catre AdProduction: casetele luminoase au fost amplasate in partea de sus, ca o firma, cadrele metalice au fost structura de rezistenta pe care a stat trenul ADfel, s-a folosit numai PVC negru si plexiglass. Calitate germana, vorba aia. Unde mai pui ca toate lucrarile au fost printate pe autocolant la rezolutie foto prin cea mai buna tehnologie existenta in acest moment worldwide: durst. Galeriile au fost prinse cu sufe metalice (chestiile de metal cu coarda de meral care au tinut lucrarile), in armonie cu decorul urban de pe terasa Fabrica. Ia uite si alte poze:


Foto: Miluta Flueras


Foto: Uncle Jeb Studio


Foto: Uncle Jeb Studio

Harta ADfel a fost facut in premiera anul acesta si a reprezentat varianta printata a celei de pe site. Amplasata la intrarea in terasa, aceasta a avut scop orientativ: participantii puteau sa gaseasca pe ea locul exact al fiecarei activari (dintre cele 50). Si, fiindca nicio zi la ADfel nu arata ca precedenta, harta a fost printata pe folie magnetica, ca noi sa putem schimba usor fiecare logo. Ia, ca sa intelegeti mai bine:

Acest gen de layout e o solutie pentru oricine lucreaza cu date variabile, care se schimba des. 

AdProduction ofera solutii in store, mai exact, poate produce toata gama de display custom pe forma si dimensiunile oricarui brand. Lucreaza cu plexiglass, MDF, PVC, dar si carton, adica de la variantele low cost pana la cele glossy si stralucitoare. Ii gasiti aici.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related