Milkshake-ul Zuzurias condimenteaza mult si dulce la Fabrica, cu prilejul ADfel 2014

Milkshake-ul Zuzurias condimenteaza mult si dulce la Fabrica, cu prilejul ADfel 2014

Daca ai fost la ADfel, stii. Daca urmeaza sa ajungi, iti spunem: orice-ai face, oriunde te-ai aseza si oricare bautura ai crede ca iti doresti, o sa-ti faca cu ochiul un paharoi de milkshake, cat o galetusa de nisip ceva mai mare. Stai la masa, relaxat, te uiti si in jur plutesc pe tavile harnicilor garçoni si garçonite milkshake-uri Zuzuriase, ca intr-un vis din copilarie. Asta a facut Zuzu in aceasta luni in Fabrica, cunoscuta in cercurile noastre drept prima zi de ADfel.


Foto: Cristina Petrescu - Uncle Jeb Studio

Cei nedumeriti au avut si instrumente educative – un meniu, maricel si el, in forma de sticle Zuzu lapte 1.8 l, unde sunt explicate si exemplificate toate optiunile de shake. Cei veniti de ieri l-au gasit atasat la meniul Fabrica sau pus la loc vizibil, pe fiecare masa.

Ca sa trecem la fapte si realitati, milkshake-ul are 1.8 litri si vine echipat cu mai multe paie, pentru impartit frateste cu prietenii. Asta daca nu cumva cineva se simte curajos si vrea sa inghita singur un recipient-gigant intreg. Sau poate 3, cate unul din fiecare sortiment:  shake-ul selfie (zmeura), shake-ul egoistului (banane), shake-ul lenesului (ciocolata).

Timp de 7 zile, pe toata durata ADfelului din acest an, gasiti shake-urile in Fabrica, fiecare comercializat la pretul de 10 lei. Pe langa vanzare, shake-urile sunt oferite si din cand in cand drept cadou – ramane doar sa fiti pe faza.


Foto: Miluta Flueras

Foto: Miluta Flueras

ADfel este un eveniment IQads, care are loc intre 18 si 24 august, pe terasa Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50, Bucuresti). Programul incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera. Pe ADfel.ro si pe IQads.ro sunt prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related