ADfel 2014: S-a strigat FOC!, Tomi l-a stins

ADfel 2014: S-a strigat FOC!, Tomi l-a stins
Foto: XMediaStudio

Duminica ne-am luat la revedere nu doar de la ADfel 2014, ci si de la cele mai zvelte pompierite pe care le-am vazut pana acum, aduse pe terasa Fabrica de Tomi X-tra iute. Si de la niste pompieri suficient de puternici cat sa te care cu scaunul intr-un tur al terasei. Of, ADfel, ADfel, ce dor o sa ne fie de tine si de activarile tale. 

Dupa ce toata saptamana Tomi a lasat printre mese extinctoare, in weekend, adica de vineri pana duminica, a adus pe terasa artileria grea. Stiti voi, sa fie in cazul in care cineva avea nevoie sa se stinga dupa prea mult ketchup X-tra iute. O echipa formata din doua pompierite dotate cu furtunuri cu apa si doi pompieri a venit la Fabrica sa ii stinga pe cei care se incingeau prea tare. Zis si facut. 

Foto: XMediaStudio

Foto: Miluta Flueras

Cum s-a intamplat: cine se simtea cum cuprins de vapai dupa vapai, trebuia doar sa apese pe un magic buton rosu care ii punea in garda pe pompierii de pe terasa. Pe un fundal sonor care ii facea pe toti sa se opreasca din dus berea catre gura, pompierii veneau fuga la tine si te luau pe sus, cu tot cu scaun. In doi timpi si trei miscari te gaseai in fata celor doua pompierite care te stropeau de nu te vedeai, pana te stingeai. 

Foto: Miluta Flueras

Foto: Ionut Marius - Uncle Jeb Studio

Cam asa a fost:

Mai bine las in continuare pozele sa vorbeasca, dar sa stiti ca a fost genul ala de experienta pe care trebuie s-o traiesti ca s-o apreciezi la adevarata valoare.

 

Activarea Tomi a fost pusa la punct pe partea de creatie de echipa Orkla formata din Andreea Toloaca (Marketing Manager), Adriana Toma (Trade Marketing Manager), Alexandru Milea (TMS), Adi Pasarica (Senior Brand Manager) si implementata de Orkla si echipa GrupSapte, formata din Elena Jerca (BTL Executive) si Oana Postolea (Project Manager).

ADfel a fost organizat de echipa IQads: Marin Preda, Adriana Jescu (business developers), Iulia Bacanu, Cristi Avram, Mihaela Craciunescu (project management), Sonia Ardelean, Ionut Maxim, Diana Bercu, Miruna Spataru (editorial).

Fotografii si videografii oficiali ADfel au fost: Miluta Flueras de la ArtKlub, Uncle Jeb Studio, XMedia Studio, 438 studio, freelancerul Dorin Moldoveanu si Diana Gandila de la IQads. Scenotehnica a fost asigurata de FIVE's - Creator de Spectacol.

ADfel este un eveniment IQads, care a avut loc intre 18 si 24 august, pe terasa Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50, Bucuresti). Programul a inceput in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea a fost libera. Pe ADfel.ro si pe IQads.ro sunt prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


WaveCrest

Ne place să credem că rolul principal al advertising-ului este de a crea relații puternice între branduri și oameni. De peste 20 de ani, la WaveCrest România (cunoscută anterior sub numele Grup Șapte și... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related