Meciurile de acasa sunt foarte dificile. Cristi Chivu traieste cu 3 fete si stie

Meciurile de acasa sunt foarte dificile. Cristi Chivu traieste cu 3 fete si stie

Sa va zic cu cine m-am intalnit eu prin News Feed. Cu fotbalistul Cristian Chivu, de care imi placea cand eram mai mica si ma prefaceam ca ma uit la fotbal; era cool la scoala sa fii fata si sa mai stii una-alta de echipe si jucatori. Ma uitam la meciuri, nu ma foarte plictiseam; ma ajuta interesul pentru Chivu si inca cineva, Andrei Cristea. L-am verificat acum cu Google si e la FC Brasov. Daca aveti curiozitatea sa-l cautati, sa stiti ca arata mai bine atunci. Asta a fost faza mea de fotbal, cu inceput si sfarsit, intre care au fost cateva luni.

Iar azi Cristi Chivu mi-a rasarit in cale pe Facebook, s-a uitat in ochii mei si mi-a vorbit dintr-un clip branduit UPC. Unde e Horia Brenciu, mi-am zis. Chivu mi-a spus, pe un ton cam exersat, ca meciurile de acasa sunt printre cele mai grele meciuri. El stie, le-a jucat pe toate - din teren, si in familie. Are 3 fete pe langa el - sotia si 2 fetite - toate cu gusturi diferite si greu de multumit. Finalul anunta: La UPC personalizarea pachetelor este noul standard.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related