In cautarea echilibrului cu Ilinca Paun, speaker la Meet the WOMAN!

In cautarea echilibrului cu Ilinca Paun, speaker la Meet the WOMAN!

Ilinca Paun (Managing Director Romania Colliers International) este speakerul evenimentului Meet the WOMAN!, organizat de Femei in Afaceri in Bucuresti, marti, 25 noiembrie 2014, ora 19:00, la Capital Plaza Hotel. Tema evenimentului va fi „In cautarea echilibrului – O poveste despre Kilimanjaro, prieteni secreti si cladiri de birouri”.

Una dintre cele mai mari provocari cu care ne confruntam este sa gasim un echilibru intre viata profesionala si cea personala, iar de multe ori trebuie sa facem compromisuri importante in unul dintre aceste aspecte ale vietii noastre. Impreuna cu Ilinca, vom incerca sa gasim modalitati prin care sa conciliem cele doua jumatati, avand ca model experienta ei personala”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare si presedinte Femei in Afaceri.

ILINCA PAUN

Ilinca este un intraprenor cu 15 ani de experienta in business si consultanta imobiliara. Ea s-a alaturat echipei Colliers in anul 2000, dupa  ce anterior fusese implicata in dezvoltarea primului mall din Romania. De atunci, Ilinca a avut o contributie semnificativa la cresterea Colliers International Romania, care detine pozitia de lider de piata pentru al 18-lea an consecutiv.

In cadrul Colliers International, Ilinca a dobandit experienta in toate aspectele legate de business, de la marketing, la vanzari si operatiuni, fiind implicata in management inca din anul 2005. Incepand din anul 2010, Ilinca este Managing Director al Colliers International Romania, avand ca misiune crearea unei platforme pentru crestere, atat interna, cat si externa, cu accent pe educatie, inovatie si excelenta in servicii.

Taxa de participare este de 90 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus). Accesul la eveniment se face doar cu rezervare si confirmarea inscrierii. Membrele Femei in Afaceri au prioritate si beneficiaza de 25% discount din costul taxei de participare. Inscrierile se fac la: inscrieri@femei-in-afaceri.ro.

DESFASURATORUL EVENIMENTULUI

18:30 – Inregistrarea participantelor & coffee
19:00 – Inceputul evenimentului
19:15 – Prezentarea fiecarei participante si a businessului/jobului pe care il are
20:00 – Prezentarea unei afaceri: ICONIC HEALTH by Camelia Sucu
20:10 – Sustinerea temei de catre speakerul evenimentului
20:20 – Q&A
20:40 – Tombola cu premii oferite de parteneri
20:45 – Business Networking

Mai multe detalii gasiti aici.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related