Ogilvy&Mather comunica pentru Immochan Romania

Ogilvy&Mather comunica pentru Immochan Romania

Ogilvy&Mather Romania a fost desemnata agentia de comunicare a Immochan Romania pentru promovarea proiectului Coresi Shopping Resort.

Ogilvy&Mather va oferi companiei Immochan Romania - jucator cheie in piata dezvoltatorilor de centre comerciale din Romania - servicii de consultanta (pozitionare de brand si dezvoltarea identitatii vizuale), va dezvolta si implementa intreaga strategie de comunicare (ce reuneste componentele de ATL, BTL, digital, PR si CRM), va propune si implementa strategia de media planning si buying - prin companiile din grup, si va oferi servicii de Relatii Publice.

Ridicat in Brasov, pe fosta platforma a uzinei Tractorul, Coresi va revolutiona definitia clasica de centru comercial si propune, in premiera in Romania, un nou concept, acela de „shopping resort”. Cu un buget de investitii de 60 de milioane de euro, Coresi Shopping Resort va deveni o destinatie de shopping si de petrecere a timpului liber ce se adreseaza locuitorilor din intreaga regiune.

Identitatea vizuala dezvoltata de Ogilvy&Mather pentru Coresi Shopping Resort vine dintr-o zona plina de viata si de culoare. Reprezentat de morisca drept simbol grafic, Coresi promite sa fie un loc care va polariza energie pozitiva si bucuria de a trai.

"Compania Immochan, prin oamenii care ii dau viata, ar putea fi definita prin trei atribute cheie: empatie, dedicare si creativitate. Astfel ca ne-am luat de partea noastra un grup de comunicare de prestigiu cu care impartasim idealuri si o viziune similare. Avem langa noi un partener de drum lung si care a venit cu o abordare inovatoare a comunicarii proiectului Coresi. Avem incredere ca vom construi impreuna un brand puternic si relevant.", a declarat Tatian Diaconu, Director General Immochan Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related