Intalniri de gradul 3

Intalniri de gradul 3

Agentia de evenimente The Associates cu sprijinul Raiffeisen Premium Banking a organizat prima editie din seria de evenimente Intalniri de gradul 3 la Cinema Elvira Popescu din cadrul Institutului Francez din Bucuresti.

Pentru prima data s-au aflat pe aceeasi scena, Adelin Petrisor – reporter din zonele de conflict, Marius Manole – considerat “cel mai talentat actor al generatiei sale”, si Alex Gavan – alpinist la altitudini extreme. Ei au impartasit publicului ce inseamna pentru ei performanta, ce anume sta la baza motivatiei lor, cum infrunta piedicile care li se ivesc in cale, daca sunt impacati si multumiti cu drumul pe care l-au ales. Fiecare dintre ei este un model pentru cei care fie inca isi cauta drumul in viata, fie sunt intr-un moment de redefinire, iar cei 3 reusesc sa inspire prin exemplul personal.

Intr-un cadru informal de exprimare libera si impartasire de experiente si valori, incurajati de actorul Vlad Oancea, moderatorul evenimetului, vorbitorii au povestit despre performantele care le sunt cele mai apropiate de suflet, care au fost oamenii care i-au influentat de-a lungul vietii, cum au facut fata esecurilor, unde se vad in viitor si care este urmatorul nivel pentru fiecare dintre ei.

Povestile personale sunt intotdeauna cele mai credibile si invatam inspirandu-ne din experientele celor care le impartasesc.

Adelin Petrisor – “Despre posibil si imposibil - Provocarea de a veni dintr-o televiziune mare, dar dintr-o tara nu tocmai mare; interviurile in exclusivitate cu unii dintre cei mai importanti sau periculosi oameni ai lumii; experientele Guantanamo si Corea de Nord; zborul cu supersonicele.

Marius Manole – “Curajul de a fi tu insuti - Autocunoastere si curaj; importanta de a fi in armonie cu tine insuti, de a fi sincer in legatura cu ceea ce esti, ceea ce poti si ceea ce vrei sa faci; credinta intr-o forta divina, in propriile forte, in talentul cu care te-ai nascut.

Alex Gavan – “Ce drum duce spre varf ? - O perspectiva singulara asupra modului in care alpinismul la mare altitudine ne ajuta sa ne cunoastem cu adevarat, sa ne exploram limitele fizice si orizonturile emotionale, mentale si spirituale.

Personalitatile lor sunt recunoscute dincolo de cercurile lor profesionale iar nume lor sunt sinonime cu performanta, curaj, dedicatie, profesionalism, obiectivitate, atitudine cinstita si corecta.

Ceea ce ii diferentieaza pe acesti 3 profesionisti de ceilalti oamenilor sunt cateva trasaturi importante, precum: credinta in visul lor si pueterea de a-si canaliza fortele catre indeplinirea acestuia, disciplina, puterea de a lua decizii in conditii de presiune exterioara sau interioara, dorinta de implinire si de fericire.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related