Dana Bulat, General Manager si fondator United Media Services, face parte din juriul internațional M&M Global Awards 2023

Dana Bulat, General Manager si fondator United Media Services, face parte din juriul internațional M&M Global Awards 2023

Unul dintre cei mai apreciați specialiști ai pieței de media locală, Dana Bulat, General Manager si fondator al agenției United Media Services, va face parte din prestigiosul juriu internațional al M&M Global Awards 2023.

Festivalul sărbătorește 34 de ani și recompensează cele mai bune campanii din mass-media și marketingul internațional din sectoare variate, de la finanțe și FMCG, la auto și sport, analizand campanii media, parteneriate de succes și strategii de comunicare. Sunt deschise brandurilor, agentiilor de media, agențiilor și companiilor adtech din întreaga lume.

"Mă simt onorată să fac parte din nou dintr-un juriu internațional de calibru, de data aceasta în cadrul M&M Global Awards 2023. Sunt nerăbdătoare să iau pulsul industriei media la nivel internațional, să descopăr cele mai creative și interesante campanii din acest moment și să îmi pot aduce contributia la selectarea acestora. Mă bucură de asemenea interacțiunea cu ceilalți membrii ai juriului, pe care de-abia aștept să îi cunosc și să schimbăm impresii legate de trendurile globale si industria media din 2023", a declarat Dana Bulat, General Manager si fondator al United Media Services.

Înscrierile în cadrul festivalului se fac în acest an în perioada 9 martie – 4 mai, jurizarea începând pe 26 iunie, shortlisturile urmând a fi anunțate pe data de 20 iulie. Festivitatea de premiere va avea loc pe 14 septembrie la Londra.

"Accesul la un număr mare de campanii internaționale îmi va oferi o perspectivă și mai clară despre cum se poziționează România la nivel internațional în industria de media și îmi va oferi insighturi valoroase despre alte piețe regionale, și nu numai, spre care tindem si noi." a adăugat Dana Bulat.

După 7 ani de zile la vârful uneia dintre principale companii internationale din piața de marcomm, în 2006 Dana Bulat a făcut pasul în antreprenoriat lansând agenția United Media Services, care a reușit în scurt timp să devină una dintre primele companii de media din Romania. Absolventa unui program executive la London Business School, membră a Board-ului Director al UAPR, a fost reprezentanta României în jurul de media al Cannes Lions in 2019 si 2022 și mentor în programul See It Be It.

United Media Services este o agenție independență full-service, cu expertiza avansata in digital, cu biroul în București și cu capacități de coordonare regională. Agenția lucrează în prezent pentru mai mult de 60 de clienți și 100 de branduri din categorii dinamice și pline de provocări, precum: retail, pharma, telecom, e-comm, FMCGs, financiar, etc.

Inclusă de Adweek în Topul său 100 al Agențiilor cu cea mai rapidă creștere, doi ani consecutivi, United Media Services este o dovadă clară a succesului internațional românesc bazat pe performanță.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related