#tricouldeadouazi cu insertii Mandre Chic

#tricouldeadouazi cu insertii Mandre Chic

Pentru un plus de inspiratie in competitia Tricoul de a doua zi, organizata de B52 si IQads pe platforma The Creator, am stat de vorba cu creativi din diverse domenii, ca sa aflam cum isi cer ei scuze, pe bune sau ironic, dupa o noapte de pomina in club. Am avut publicitari nedormiti si in intarzieredesigneri de tricouri, redactori, scriitori si bloggeri, urmeaza actori si stand-up comedians. 

Invitata si ea sa ne spuna cum si-ar cere scuze, Mandra Chic (a carei poveste am spus-o aici) a avut minunata idee de a premia raspunsurile guest star-urilor noastre cu cate un tricou (unul de flacai si unul de mandre) cu scuze populare, gasite si alese in urma unei sezatori de idei online. 


Foto: Marius Sumlea - Pictoria Family

Despre cum a decurs tot procesul si cum si-ar cere ea insasi scuze, ne povesteste Alina Zara (Fondatoare Mandra Chic): 

Sezatori online

Mandra Chic este un brand care are autor colectiv. Noi am inceput cu cateva tricouri cu panze si mesaje romanesti, apoi clientii, fanii nostri si prietenii au devenit coautori. Este si motivul pentru care ori de cate ori avem ceva in lucru, facem sezatoare de idei online. Cele mai faine sunt cele de pe Facebook:) 

Oamenii reactioneaza foarte frumos, adaptat brandului, cu idei creative, pe care le aplicam si premiem de fiecare data. De cele mai multe ori cu cate un tricou! (e o intelegere a noastra cu partenerii din online, prin care ne platim "drepturile de autor" asupra unor idei de texte)

Scuze populare

 Va dau cateva exemple din scuzele mandre propuse pentru acest proiect 

  • Scuza-ma mandruta, iara, ca am dat-o-n bara aseara (Andreea Ilie)
  • De-ar sti mandra ca-s in club, mi-ar pune la gat zalug (Petronela Serb)
  • Suparat badea-i de-aseara, c-am umblat prin cluburi iara (Petronela Serb)
  • Iarta, inima, iarta... (Alexandra Alexandrescu)
  • Las-o asa! (Sabin Dumbrava)
  • Cu ispite ma confrunt si ades ma las infrant (Diana Lupurici)
  • Daca-ai sti, dac-ai pricepe / dragostea de und’ se-ncepe... (Iulia Alexandra)
  • Bautura mi-o placut / De iertare nu discut (Marin Preda)
  • Bun ii vinu ghiurghiuliu, da' eu tot la tine viu (Gabriela Bobeanu)
  • Bade, de nu te-oi suna, sigur nu e vina ta... (Andreea Ilie)

Scuze alese de Mandra Chic



Foto: Marius Sumlea - Pictoria Family; Model: Alina Ciordas

Scuze personale

In ceea ce ma priveste pe mine, eu obisnuiesc sa las biletele. Si de dragoste si de iertare:) Dar intotdeauna m-a fascinat ideea tricoului de a doua zi! Unul neutru, care merge in mai multe situatii este unul cu textul "a iubi inseamna a ierta"! Si cu o aplicatie cu flori de camp, cusute, discret si ingrijit pe o panza veche! :)

Castigatorii celor doua tricouri (size M, masculin si feminin) vor fi alesi de echipa IQads pe 18 februarie, dintre raspunsurile oferite de creativii chestionati de noi.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related