O halba extra de inspiratie pentru #tricouldeadouazi

O halba extra de inspiratie pentru #tricouldeadouazi

Am creat impreuna cu B52 competitia Tricoul de a doua zi, in cautarea tricoului perfect, care sa-si ceara scuze impreuna cu noi atunci cand nu o sa mai fim in stare nici sa vorbim. Pentru extra-inspiratie am apelat, in afara competitiei, la cativa guest stars si i-am rugat sa ne spuna cum se scuza ei dupa o noapte nebuna in club. Am vorbit mai intai cu publicitarii nedormiti, acum a venit randul catorva designeri si ilustratori.

Tricoul oficial B52 va fi produs cu sprijinul EPSON si Dacora Print, care detin puterea formidabila, incarcata de-o responsabilitate la fel de mare, a unei masinarii care imprima designuri direct-to-garment in 27 de secunde. La fix pentru planurile noastre de tricouri de bumbac (fie ca sunt unicat sau serii mai mari, folosite ca promotionale). Pe imprimanta  o cheama SureColor SC-F2000, e nepretentioasa, de fire econoama si se imprieteneste usor cu orice atelier de personalizat tricouri sau fashion designer cu dorinta de a porni niste linii vestimentare guraliv de vizuale. Poate printa imagini complicate, deci poate servi celor mai indraznete idei de design.


Printoteca
 - 
La ceas de seara, scuze scaldate in absint

Tricouri cu mesaje inventate de echipa Printoteca, pe care, daca nu o gasiti lucrand la printuri, tricouri cu versuri sau stickere artistice, inseamna ca au iesit cu totii in club.

 


Scuze barboase de la Barbosi

Reprezentand Comunitatea barbosilor si a mustaciosilor din Romania trebuie sa avem barba/mustata in prim plan. Am ales termenul blana - pentru ca il folosim adesea cand inotam in rauri de alcool si il tot auzim cand cineva face referire la podoaba faciala. Asadar am ilustrat o semi-bruta mahmura care da vina pe barba gigant impregnata cu aburi de alcool, si din cauza careia nu a vazut pe nimeni si nimic in jurul sau.

Ne cerem scuze la bautura dormind pe canapea si nu in patul conjugal, dand vina pe bautura contrafacuta din baruri si sforaind duios :)

Cine se scuza, se acuza. Glumim, desigur.


Lui Alexandru Nimurad nu-i pare rau

Designerul Alexandru Nimurad nu este un party animal. Dar daca ar fi, cam asa si-ar cere scuze dupa o noapte in B52:

"Frankly I don't give a damn, my ass still moves from all that boombtzy. Sorry, not sorry."

Alb pe negru cu un font cat mai curat :)


Pentru Sebastian Luca (BAST) sorry nu e the hardest word

Asa ca a inceput o schita de tricou, care, chiar daca nu ar fi putut fi inscrisa in concurs, are potential, zicem noi.


Fetele de la COOLTA ne dau un sfat

Elena Manolache & Alina Ene aveau deja un tricou, dar au pregatit si o scuza pe brief care sa va inspire:

Bai, deci nu am intarziat zece, cinspe minute, acolo de bun simt. Am intarziat doua ore. Ce sa-i zic? Omu’ a repetat de cel putin cinci ori ieri la telefon ca are o problema serioasa si ca vrea neaparat sa ne vedem. Pentru asta sunt cei mai buni prieteni, nu? La cum il stiu, sta inca acolo si astepta sa apar ca doar mi s-a dus vestea de „punctuala”.

Ideea e sa fac in asa fel incat sa nu se supere prea tare pe mine. Adica cat mai putin. Adica deloc, daca se poate. Adica, sa-l pufneasca rasul si sa ma ierte. Deci ce fac? Caut in dulap ca tre’sa pun ceva pe mine si ce merge cel mai bine? Tricoul „de-a doua zi” logic, adica ala cu „scuze am intarziat”. La o adica, pot sa nici nu deschid gura. Oricum stie deja ca-mi pare rau.

Capul sus, tricoul pe mine si tot inainte, ca pana la urma ce poa’sa urmeze dupa o noapte in B52? Scuze am intarziat!


Daca a functionat metoda noastra si va simtiti mai inspirati, hai si voi pana pe 16 februarie. Mai bine va apucati de acum, ca cine stie cine va suna diseara sa iesiti la o bere.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related