Conversion lanseaza astazi Serviciul de Petvertising

Conversion lanseaza astazi Serviciul de Petvertising

Conversion lanseaza astazi, in premiera pe piata romaneasca, servicii publicitare pentru patrupede. Aditional celei mai recente lansari de servicii, functionalitatile Petvertising vor cuprinde atat spatiul digital, cat si cel offline.

Petvertising va fi primul serviciu de advertising pentru patrupede din tara si va include outdoor, BTL, ATL, spoturi publicitare, animatii, chiar si campanii avand ca public-tinta pisicile, cainii, porcusorii de guineea, soparle si alte patrupede care vor sa fie la curent cu ultimele produse destinate lor.

 

Conversion lanseaza serviciul de Petvertising. Afla mai multe http://blog.conversion.ro/conversion-lanseaza-astazi-serviciul-de-petvertising/

Posted by Conversion on Wednesday, 1 April 2015

 

"Ne-am gandit sa targetam animalele de casa in viitoarele campanii publicitare online si offline. Am descoperit ca acest target este important pentru fidelizarea clientilor nostri, dar si viitorilor clienti. Prin focus grupuri am descoperit ca animalele de companie joaca un rol important in alegerea brandurilor consumate de stapanii lor. Asa a aparut Petvertising", a declarat Marius Pahomi (seful Conversion si mare iubitor de animale de casa).

Potrivit unor studii recente, realizate de echipa Conversion, animalele de companie au un rol decisiv in cumparaturile si hotararile luate de stapani.

Serviciul Petvertising este lansat astazi impreuna cu o aplicatie pentru smartphone si un chestionar de calitate prin care stapanii patrupedelor pot da o nota serviciului nostru, cu ajutorul animalutelor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related