Sa nu ne facem de rusine in public chiar de Ziua Pamantului

Sa nu ne facem de rusine in public chiar de Ziua Pamantului

Pe mine una ma ameteste un pic globul pamantesc rotitor din logo-ul Google de astazi. L-am facut sa se opreasca dand click pe el si asa am ajuns sa aflu ce animal ma reprezinta. Testul de Ziua Pamantului, caci despre asta este vorba, mi-a revelat ca-s un pangolin. Daca va intrebati cumva, mai avem in mansarda un crevete calugarita, un dragon de Komodo si un calmar urias.

Acum ca v-am captat atentia, hai sa vorbim despre lucruri serioase: oamenii fara maniere din Hong Kong arunca zilnic pe strada 16.000 de tone de gunoi. Le-am putea spune animale, dar am neindreptati un regn nevinovat.

Ce fac autoritatile pentru a combate fenomenul? Apeleaza la stiinta: preluand mostre ADN de pe resturile aruncate la voia intamplarii, cercetatorii au alcatuit portrete-robot ale celor care au contribuit la mizerabilisirea orasului. In speranta ca oprobriul public va functiona, portretele sunt afisate prin oras. Campania, realizata de Ogilvy & Mather Hong Kong pentru Hong Kong CleanUp Initiative organizata de Ecozine si The Nature Conservancy, a fost lansata chiar astazi, cu ocazia Zilei Pamantului:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related