Mamelor, faceti cunostinta cu copiii vostri

Mamelor, faceti cunostinta cu copiii vostri

In Singapore, aproximativ 40% din personalul casnic nu are nici macar o zi libera pe saptamana, desi inca din ianuarie 2013 a fost adoptata o lege care le permite asta. In consecinta, Transient Workers Count Too (TWC2), un ONG care isi dedica activitatea ajutorarii oamenilor cu salariu minim pe economie, impreuna cu Ogilvy & Mather Singapore lanseaza campania Mums and Maids. 

Nimic induiosator, asa cum te-ai astepta, doar un punct de vedere bine subliniat: bonele copiilor stiu mult mai multe informatii despre obiceiurile, visele si preferintele lor decat propriile mame. Mesajul, simplu si la obiect, le indeamna pe mame sa afle mai multe despre copiii lor. Pot incepe asta prin a le da ziua libera dadacelor:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related