Prima promotie a 360 Degree Development Center la Ogilvy

In cadrul Ogilvy Group, prima promotie de absolventi a 360 Degree Development Center, deschis angajatilor, a iesit de pe bancile scolii in luna octombrie. Absolventii primei editii a Centrului lasa loc colegilor lor in aventura de sapte luni pe traseul dezvoltari profesionale si personale. Deschis in martie 2006, Centrul este adresat angajatilor din cele sase companii membre Ogilvy Group (Ogilvy&Mather, OgilvyOne, Ogilvy Public Relations Worldwide, 141 Romania, MindShare Media si Media Insight) si se axeaza pe filosofia Ogilvy de 360 Degree Branding® Temele abordate variaza de la publicitatea subversiva la strategii alternative de media, de la tendinte in PR la tehnici de marketing direct .

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Branduri

SectiuneBranded


Related