Ogilvy lanseaza 360 Degree Development Center

Ogilvy Group Romania a lansat 360 Degree Development Center, un centru de dezvoltare profesionala si personala deschis angajatilor din cele sase companii membre Ogilvy Group. Centrul se bazeaza pe filosofia Ogilvy de 360 Degree Brand Stewardship™, abordand astfel teme de la publicitatea subversiva la strategii alternative de media, de la tendinte in PR la tehnici de marketing direct.

"Este o initiativa cu traditie in reteaua Ogilvy, tari precum Marea Britanie sau Cehia avand deja o experienta redutabila in a dezvolta generatii de ogilvisti in spiritul 360 Degree Brand Stewardship. Cred ca pentru a creste sanatos e necesar sa investim in pregatirea oamenilor nostri, iar 360 Degree Development Center este cadrul in care aceast lucru se poate actualiza in mod sistematic" declara Manuela Necula, Head of Country Ogilvy Group Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Branduri

SectiuneRelated