Bonduelle Romania aduce vara in farfuriile participantilor la Cupa Agentiilor la Gatit

Bonduelle Romania aduce vara in farfuriile participantilor la Cupa Agentiilor la Gatit

Bonduelle va incinge atmosfera la cea de-a III-a editie a Cupei Agentiilor la Gatit. Concurentii vor rasfata legumele Bonduelle in preparate absolut delicioase. Dar despre acest lucruri va afla mai multe juriul care, timp de trei zile, va degusta toate dish-urile -  ca sa discutam in termeni de specialitate.   

Porumbul dulce, mazarea, mixurile de legume se vor transforma in gustari inspirate, in design-uri de farfurii exceptionale.

Bonduelle le-a mai pregatit o surpriza concurentilor, pe care ii va trece printr-o proba sub presiune. Emotie, transpiratie, bucurie – acestea vor fi, rand pe rand, starile celor care vor alege de bunavoie sa recreeze, in farfurie, “Vara Bonduelle”.

Dar sa o luam cu inceputul. Echipele participante vor fi informate in prealabil despre posibilitatea de a intra in concursul Bonduelle. Inainte de competitia principala, cei inscrisi vor ocupa pozitiile la mesele de gatit si, la auzul startului, isi vor alege produsele cu care vor pregati un preparat de vara, delicios si aspectuos, cu legumele Bonduelle.

Porumbul galben, mazarea verde, fasolea rosie vor construi in farfurii preparate estivale care ne indemna pur si simplu sa le savuram.

Proba va dura 10 minute, timp in care fiecare isi va pune talentul, creativitatea, inspiratia la treaba, in pregatirea si apoi in gasirea unui nume preparatului. Rezultatul? Desigur, va fi unul WOW.

La final, fiecare echipa va avea 30 de secunde ca sa isi descrie intr-un mod cat mai inedit preparatul si sa convinga astfel juriul special format din reprezentanti ai Bonduelle si IQads ca trebuie sa fie castigatori.  

“Vor fi trei zile de bucatareala intensa, in care concurentii vor gati cu legumele rasfatate de Bonduelle. Cu multa inspiratie, participantii vor realiza retete simple, istete, dar in acelasi timp delicioase si sanatoase”, declara Monica Rosu (Marketing Manager Bonduelle Balkans, Ukraine, Caucasus, Middle Asia).

“Va fi un adevarat spectacol culinar, un rasfat gastronomic de care ne vom bucura cu totii, pentru ca entuziasmul si pasiunea pentru gatit vor pluti in aer”, adauga Monica Rosu.

Acest material face parte din seria editoriala Cupa Agentiilor la Gatit: parteneri.

Despre Cupa
Creativii ingredientelor, ai prezentarilor si ai uralelor isi gasesc locul, pentru al treilea an consecutiv, la Cupa Agentiilor la Gatit. Scriem retetarul Cupei inca din 2013 si starnim creativii sa se infrunte  in preparate si farfurii. Competitia face parte dintr-un concept mai amplu de intreceri  creative dedicate industriei publicitare din Romania, Cupa Agentiilor. Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads, powered by KISS FM. Partenerii media sunt: Bucataras.ro, Gustos.ro, eCuisine.ro, Culinar.ro, Click! Pofta buna! si La Cucina.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related