[Drumul spre Gatit: echipele] In scop de intimidare a adversarilor creativi, Five's si-au ascutit cutitele pentru Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

[Drumul spre Gatit: echipele] In scop de intimidare a adversarilor creativi, Five's si-au ascutit cutitele pentru Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl

Oamenii de la Five's vin cu capsa pusa la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl. Vor sa impresioneze prin gatit, dar mai ales prin replici taioase, astfel ca cei 5 membri inrolati in echipa Five's se transforma in Knives. 

Au de toate: tupeu sa incerce lucruri noi - via Raluca, sare si piper numai bune de impresionat juriul si de aruncat in ochii competitorilor - via Titus, sunt maestri intr-ale tocatului legumelor - via Adrian, au chiar si un om care stie sa gateasca - in persoana Irinei. Si, pentru ca nu se puteau abate de la brand-book, au chiar si un al 5-lea membru, pe Ana-Maria, care se poate sa nu fi aflat ca face parte din echipa. Inca.

Acestea fiind spuse, avem un competitor de temut la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl, gazduita de Chef Parade. Va sfatuim sa va feriti de cutite si sa va documentati din raspunsurile lor:


Saga formarii echipei

Eu (n.r. Raluca Buzianu) am fost cea care a strans echipa. Irina a fost prima pe care am invitat-o si  care a acceptat imediat. Ea, spre deosebire de noi toti, restul, stie sa gateasca.

Colegul meu Adrian a spus si el repede ca vrea sa faca parte din echipa, ca nu stie sa gateasca, dar ca-l putem pune sa toace legume :)

Lui Titus i-am propus pentru ca aveam nevoie de un ingredient spicy in echipa iar el a acceptat. Din acel moment, m-am gandit ca ar fi bine sa fim 5, facand o analogie cu numele firmei noastre.

Prin urmare, Ana-Maria a fost adaugata fara sa fie anuntata, deoarece nu mai era nimeni disponibil in perioada concursului.


Logo, nume si ingredient

De aici, lucrurile au inceput sa se lege. 5 cutite se refera la faptul ca suntem de la Five's, ca suntem 5 in echipa si ca vom veni la un concurs de gatit. Ingredientul ales a fost oul, deoarece este un element compact, complex si ne descrie pe noi ca echipa.


Experienta intr-ale gatitului

Majoritatea echipei nu gateste. Dar asta nu ne impiedica sa participam la acest concurs.

Ne plac provocarile si vrem sa vedem cum ne descurcam in situatii limita. Vrem sa ne simtim bine, sa invatam ceva, sa ne distram, dar si sa ne completam unii pe altii si sa facem ceva bun.


Ce are de invatat publicitatea dintr-o bucatarie

Din munca de echipa nu are de invatat doar publicitatea. Nu se spune ca unde-s multi puterea creste?


Mesaj pentru adversari

Vrem sa le spunem sa nu ne subestimeze pentru lipsa de experienta in bucatarie.


Ganduri pre-competitie

Noi abia asteptam evenimentul deoarece pentru noi va fi prima experienta de acest gen in aceasta formula si cred ca suntem cu totii curiosi sa vedem ce va iesi. Nu ne e frica de nimic, chiar daca lucrurile nu vor iesi cum ne dorim noi, nu ne va taia nimeni capul. Este un prilej pentru noi sa fim impreuna si vom profita de acest moment la maxim.


Despre Cupa Agentiilor la Gatit

Creativii ingredientelor, ai prezentarilor culinare si suporterii lor isi gasesc locul, pentru al treilea an consecutiv, la Cupa Agentiilor la Gatit. Aducem creativii in bucatarie din 2013 si starnim industria sa se infrunte in preparate. In 2015, Cupa Agentiilor by Lidl e gazduita de Chef Parade Cooking School, beneficiaza de tehnologie de la Electrolux, iar preparatele vor fi gatite sanatos cu Zepter. Participantii se vor juca cu Jacobs, in timp ce legumele vor fi rasfatate de Bonduelle si vor degusta alta mancare de peste de la Ocean Fish. Promotionalele creative sunt asigurate de Samdam.

Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads, cu solutii de la AdProduction, tiparituri creative de la Grafica si Tipar, spectacol tehnic de la Five’s si ajutoare de incredere de la Brigada de Voluntari, powered by KISS FM. Partenerii media sunt: Bucataras.ro, Gustos.ro, eCuisine.ro, Culinar.ro, Click! Pofta buna!, La Cucina, Mixtopia si Elevate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related