BIA - Alianta pentru servicii de excelenta in resurse umane

In vara anului trecut, BIA - Business Intelligence Alliance s-a innoit atat in ceea ce priveste echipa, cat si ca viziune si strategie de business. Comunicarea acestora a fost incredintata firmei Strategicom Consult.

Ce inseamna BIA?
BIA este un nume bine cunoscut in domeniul resurselor umane. Cu o mica observatie, dar de mare insemnatate: agentia s-a transformat in alianta. Ceea ce nu este inca foarte bine cunoscut tine de o nuanta extrem de importanta cu privire la strategia firmei. In ultimele sase luni, BIA s-a innoit radical. In prima etapa pe plan intern, prin venirea in pozitii cheie a unor nume respectate din industria de resurse umane care au considerat ca prin alianta lor pot oferi cele mai bune servicii.
Apoi a urmat lansarea in premiera in Romania a conceptului de franciza de servicii de resurse umane. Acum ideea de alianta are si o dimensiune geografica. Este vorba despre dezvoltarea unei retele nationale de parteneriate in sistem de franciza prin care clientii pot beneficia de servicii la standardele dorite, servicii care au fost disponibile pana acum doar in Bucuresti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related