[Drumul spre Gatit] Anca Lungu (Printesa Polonic): In copilarie, cartea de retete a mamei imi era cel mai bun prieten de joaca

[Drumul spre Gatit] Anca Lungu (Printesa Polonic): In copilarie, cartea de retete a mamei imi era cel mai bun prieten de joaca

A fost odata ca niciodata o printesa de 8-9 ani care ii facea clatite fratelui ei, urmand constiincios reteta din cartea de bucate a mamei. Clatitele nu doar c-au fost bune, dar au devenit din ce in ce mai bune, pentru ca mai apoi sa se transforme in alte si alte feluri de mancare. Anii au trecut si, in 2011, Printesa Polonic a intrat in registrul online cu un blog cu retete pe care sa le raspandeasca in regat. In prezent, Printesa pregateste un proiect ambitios: o carte de bucate dedicata celor mici.

Iesim un pic din poveste si o ascultam pe Anca Lungu, care le ureaza publicitarilor participanti la Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl sa gandeasca in afara sabloanelor si in bucatarie:


Colaborarea cu Electrolux

Colaborarea a inceput acum mai bine de 1 an dupa ce am fost cucerita total de cuptorul care gateste cu abur si plita cu inductie electromagnetica. Am avut ocazia sa le testez la un curs de gatit si de atunci am stiut ca bucataria mea nu poate exista fara ele. 


Povestea Printesei Polonic

Aveam in jur de 8 - 9 ani cand i-am pregatit pentru prima data fratelui meu clatite. Fara nici un ajutor, doar ghidandu-ma dupa reteta din cartea de bucate a mamei. Clatitele n-au fost rele, dupa reactia fratelui meu as putea spune chiar comestibile, iar asta mi-a dat curaj.

Cartea de retete a mamei, pe care daca inchid ochii mi-o amintesc perfect si acum, a devenit pentru mine cel mai bun prieten de joaca si acela a fost momentul in care am stiut ca pentru mine gatitul nu va fi niciodata o corvoada, ci o adevarata placere.

Evident ca Printesa Polonic s-a nascut din exact acelasi motiv: placerea de a gati la care as adauga si placerea de a manca, pentru ca, desi nu se vede, sunt cea mai mare gurmanda!

 

Aniversare!!! :)

Posted by Printesa Polonic on Friday, October 10, 2014


Top 3 retete preferate

E imposibil sa cereti asta unui gurmand si sa va poata raspunde! As putea alcatui probabil o lista interminabila de retete preferate, dar fara sa pot spune ca sushi ar fi pe locul al 3 lea, iar cozonacul bunicii Elvira pe locul al 2 lea. Fiecare reteta e speciala din diferite motive. In general le prefer pe cele rapide, cat de cat sanatoase si neaparat extrem de gustoase. 


Ce ingredient secret Electrolux  ai alege si cum l-ai folosi ca sa stimulezi creativitatea altor pasionati de bucatarie?

Lista e lunga, posibilitatile nelimitate, dar pentru ca am vazut ca inca nu a fost adjudecata cafeaua, as alege acest ingredient si l-as folosi intr-o maniera mai putin conventionala. As obtine unt de cafea cu care as aroma un steak de vita. Combinatia e suprinzatoare si absolut delicioasa!


O intamplare dezastruoasa in bucatarie

Atunci cand gatesti mult si vrei in permanenta sa testezi ceva nou, e imposibil sa n-o dai in bara din cand in cand. As putea sa amintesc doar faptul ca in prajitura mea preferata am pus sare in loc de zahar pudra si mi-am dat seama de asta abia la final, cand am gustat cu toata inima... 


Un mesaj pentru publicitarii care se vor intrece la Cupa Agentiilor la Gatit

Sa-si foloseasca creativitatea de care dau dovada in campaniile publicitare si in bucatarie. Ei gandesc in afara sabloanelor si asta ii va ajuta mult!


Planuri de viitor

Cel mai maret plan e deja in derulare. Lucrez la o carte cu retete pe care sa le poata gati cei mici.

 

Acest articol face parte din seria editoriala Cupa Agentiilor la Gatit: endorseri.


Despre Cupa Agentiilor la Gatit

Creativii ingredientelor, ai prezentarilor culinare si suporterii lor isi gasesc locul, pentru al treilea an consecutiv, la Cupa Agentiilor la Gatit. Aducem creativii in bucatarie din 2013 si starnim industria sa se infrunte in preparate. In 2015, Cupa Agentiilor by Lidl e gazduita de Chef Parade Cooking School, beneficiaza de tehnologie de la Electrolux, iar preparatele vor fi gatite sanatos cu Zepter. Participantii se vor juca cu Jacobs si vor degusta alta mancare de peste de la Ocean Fish, in timp ce legumele vor fi rasfatate de Bonduelle. Promotionalele creative sunt asigurate de Samdam.

Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads, cu solutii de la AdProduction, tiparituri creative de la Grafica si Tipar, spectacol tehnic de la Five’s si ajutoare de incredere de la Brigada de Voluntari, powered by KISS FM. Partenerii media sunt: Bucataras.ro, Gustos.ro, eCuisine.ro, Culinar.ro, Click! Pofta buna!, La Cucina, Mixtopia si Elevate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related