Ghid de festival: tot ce trebuie sa stii inainte de a ajunge la Airfield Festival

Ghid de festival: tot ce trebuie sa stii inainte de a ajunge la Airfield Festival

In mai putin de 7 zile, Airfield Festival isi deschide portile pentru pasionatii de muzica, zbor si joaca. Pentru a trai la intensitate maxima toate cele 4 zile de festival (30 iulie – 02 august 2015) este bine de stiut ca:

● Aerodromul Magura, locul de desfasurare al festivalului, se afla intre orasele Sibiu si Cisnadie, la 5 km distanta de Sibiu 

● Accesul in zona aerodromului va fi permis incepand de joi – 30 iulie 2015, ora 10 am atat pentru cei care si-au achizitionat abonament (cu sau fara campare) cat si pentru cei cu bilet pentru o zi.

● Camping-ul si toate facilitatile cu care este dotat (dusuri, toalete, puncte de prim ajutor, securitate) vor fi disponibile doar pentru cei care si-au cumparat abonament / bilet cu campare. Accesul in zona de camping se face pe baza unei bratari speciale.

Camping-ul va fi deschis 24 de ore pe zi, incepand de joi – 30 iulie 2015, ora 10 am pana luni – 03 august 2015, ora 12 nn. Pretul unui bilet pentru campare este de 30 ron/de persoana si asigura acces in camping pe toata perioada festivalului. Biletele pot fi achizitionate online de pe Eventim.ro, MyTicket.ro si TomTix.ro sau de la punctele de vanzare amplasate la intrarea pe aerodrom

● Participantii trebuie sa detina asupra lor un act de identitate valabil.

● Accesul pe aerodrom sau in zona de camping cu urmatoarele obiecte va fi strict interzis: arme, droguri, alcool, alimente, sticle, conserve, umbrele sau animale. Regulamentul complet este disponibil aici.

● Odata ajunsi la festival, participantii pot sa-si procure, gratuit, brosura festivalului care contine harta festivalului, programul pe cele 4 zile, detalii despre artisti, informatii si tarifele pentru activitatile aviatice si o lista a tuturor activitatilor sportive, artistice si recreationale.

Harta si programul pot fi accesate rapid si online.

● Lineup-ul complet al festivalului poate fi rasfoit aici.

● Zonele de skatepark si dirt park vor fi deschise celor pasionati de sporturi extreme zilnic intre orele 11 am – 8 pm. Pentru cei cu chef de joaca sau cu zel de creatie, o sumedenie de activitati vor fi disponibile in perioada festivalului, in intervalul orar 11 am – 8 pm:

demonstratii de graffiti, tir cu arcul, fotbal, volei pe nisip, badminton, bataie cu pistoale de apa, baloane uriase de sapun, tur ghidat pe biciclete, ateliere handmade si de creatie sustinute de Magic Hands Studio si Incubator 107 Sibiu, workshop de pictura sau show-uri de parkour.

Viitoarele rock staruri isi vor putea face incalzirea in garajul rock in fiecare zi, intre orele 2 pm – 11 pm. Cei cu valente artistice vor avea la dispozitie un workshop de pantomima (intre orele 1 pm – 2:30 pm in zilele de 30 iulie si 02 august si intre orele 12 nn – 1:30 pm in zilele de 31 iulie si 01 august) si un workshop de improvizatie (intre orele 4 pm – 5:30 pm in zilele de 30 iulie si 02 august si intre orele 2 pm – 3:30 pm in zilele de 31 iulie si 01 august).

● In zona de food court sau la unul din cele 7 baruri, amplasarea lor poate fi verificata pe harta, te alimentezi pentru 24 de ore de distractie pe zi. Mancare cu specific romanesc, indian, german si belgian, burgeri sau produse de patiserie vor fi atractia zonei de food court. La bar vei putea servi un cocktail, o bere cu prietenii, o limonada racoritoare, un fresh sau o cafea cu aroma de vacanta.

● Plata produselor si a serviciilor in incinta festivalului se va face exclusiv cu jetoane care vor putea fi achizitionate doar la fata locului din puncte special amenajate.

● Pentru cei care vin cu masina la festival va fi deschisa o zona de parcare cu 5.000 de locuri disponibile. Tariful va fi de 10 ron pentru fiecare intrare.

Aerodromul va fi legat de orasul Sibiu de o linie speciala de autobuz, bilete si rezervari aici. O alta modalitate de a ajunge la aerodrom este transportul cu taxiul. Compania 924 va oferi un pret promotional participantilor la festival: 20 ron o cursa intre aerodrom si oricare punct din orasul Sibiu.

Abonamentele achizitionate la intrare vor avea un pret diferit fata de cele cumparate in avans.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarRelated