Airfield Festival a facut Aerodromul Magura sa vibreze timp de 4 zile

Airfield Festival a facut Aerodromul Magura sa vibreze timp de 4 zile

Airfield Festival si-a deschis portile joi – 30 iulie 2015 inca de la primele ore ale diminetii. Cei care au participat si la editia pilot din 2014 au observat imediat ca editia din 2015 este cu totul altceva: 40 de hectare de festival, 3 scene noi amenajate in aer liber (4 scene in total), mai multe zone de relaxare, un teren imens de joaca cu activitati pe tot parcurul zilei, zona de food, mai multe baruri, au transformat Aerodromul Magura intre 30 iulie si 02 august 2015 in destinatia perfecta pentru o minivacanta in inima naturii.

 

148 de ore de muzica si spectacol la Airfield, un festival cat un aerodrom

Au fost momente memorabile de-a lungul celor 4 zile de festival: R.A. The Rugged Man a invitat o parte din public pe scena alaturi de el, multi spectatori fiind de parere ca a fost cel mai bun show hip-hop la care au participat vreodata, la concertul legendarului KRS-One o trupa de b-boys au incins atmosfera pe scena cu figuri de breakdance, Klingande si Arnold Sax au dovedit ca cele peste 100 de milioane de vizualizari adunate pe youtube sunt meritate, muzica house si sunetul saxofonului au cucerit publicul, iar unii au continuat sa danseze chiar si dupa terminarea spectacolului.

La scena techno, amenajata in interiorul unui hangar, s-a dansat pana in zori, fiind singura scena unde muzica si distractia au inlocuit orele de somn. Ame, Dixon, Dj Koze, Mano Le Tough, Nick Curly au fost doar o parte dintre cei mai in voga DJ ai momentului care au mixat fara oprire la Airfield Festival si au facut hangarul sa vibreze la propriu.

Duminica, 02 august 2015, Airfield Festival s-a incheiat cu o serie de concerte indelung asteptate: Mobb Deep, proclamati ca fiind cel mai bun duo hip-hop din toate timpurile (la scena hip-hop), Little Dragon si Subcarpati (la Main Stage) si Alexandrina (la Airfield Stage).

 

Avioane deasupra Sibiului si pasageri fara teama, chiar si la 90 de ani

Airfield Festival s-a facut simtit si in Sibiu. Avioanele Cessna-172 care au zburat la doar 3.500 m deasupra orasului au ridicat privirile locuitorilor si au putut fi admirate din oricare colt al orasului starnind curiozitatea si entuziasmul privitorilor.

Multi au testat pentru prima data zborul cu elicopterul sau cu avionul de mici de dimensiuni, toti s-au aratat extrem de incantati, chiar si cea mai varstnica pasagera care la 90 de ani impliniti nu s-a dat inapoi de la a incerca noi senzatii.

Pentru cei mai multi participanti Airfield a fost festivalul unde: ”am legat noi prietenii”, ”asteptarile mi-au fost depasite”, ”am dormit o ora, doua pe noapte”, ”am pierdut notiunea timpului si nu ma interesa in ce zi ma aflu”, ”am venit tocmai din Chisinau cu iubita si ne-am simtit fantastic”, ”doar rasaritul m-a trimis acasa”, ”cu siguranta o sa ma mai intorc”.

Ce cuvant iti vine in minte atunci cand te gandesti la Airfield Festival 2015? Muzica? Zbor? Joaca? La Airfield le-ai avut pe toate: muzica eclectica si sonorizarea perfecta, experienta unica de a vedea un festival si Sibiul de la inaltime, activitati sportive, creative si trasnite care sa intregeasca cele 4 zile petrecute pe Aerodromul Magura.

Airfield Festival 2015 in cifre: 15.000 de oameni in 4 zile de festival, 350 de oameni in echipa, 98 de proiecte muzicale, 4 scene, 11 genuri muzicale, 148 de ore de muzica, 40 de hectare de festival, 1 pista de decolare/aterizare, 1 avion oferit cadou.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related