Avem 10 spoof-uri pentru luciditatea dumneavoastra

Avem 10 spoof-uri pentru luciditatea dumneavoastra

Care, suntem siguri, mai are un pic si-o ia la sanatoasa. Mai ales ca-i vara. Si ca avem doar cateva sute de ore libere pe an, conform legii. Iar timpul trece. Prieteniile palesc, relatiile se destrama, indragosteala se termina, hainele se rup, kilogramele ne trag in jos, ridurile ne mazgalesc, banii se duc te-miri-unde si parca si lumea devine tot mai mica. Ca na, inaintezi in varsta. 

Stati, stati, nu muriti de inima rea. Ceva tot ne ramane. Ceva invincibil si atotputernic in acest univers singuratic in care traieste fiecare fiinta umana. Rasul, domn'e, rasul, aceasta forta subestimata care poate naste revelatii, in care deseori se scalda insight-urile si care elibereaza omul de toate prostiile pe care le-am zis mai sus. 

Dar sa n-o mai lungim mult; soarta omenirii depinde de voi. Ca sa avem de ce sa radem pana la anul trebuie sa va inscrieti spoof-urile si anul asta pe The Creator, unde facem Grand Spoof by Ardealul: Pate-ul Ardealul da gust reclamelor romanesti. Hai la imbogatit reclame romanesti cu ardeleni pana pe 17 august si salvati lumea de la suspine.

In continuare, o sa vedem cum ne tot tineti in viata de cand facem Grand Spoof la ADfel.

 

2014

Anul trecut, Van Damme era dat disparut la ADfel:

 

Ciorditor.ro, fratiorul din ghetto-uri al lui Mercador:

 

Bonus pe 2014: Circuitul taranului in natura, care pleaca de la paine & 2-3 carnati si se incheie cu un iaht care il va salva de inundatii.

 

 2013

Preturile de la Cahfu erau in Game of Thrones dinainte sa fie cool. Si in Taken. Si in stirile de la ora 5.

 

Uite cum au luat niste oameni un spot inocent de la Raraul, l-au bagat pe David Lynch in el si au scos-o la capat ca in filmul-ala-cu-Adam-Sandler.

 

2012

Pentru ca nu esti tu cand n-ai ceapa. Naturala. De la tara.

 

Hopa, o cartita in operatiunea "Gust Puternic Si Amarui" de la NU-I MARK. Obiectiv: anihilare.

 

 2011

Nu o singura data s-a fredonat melodiosul imn Viclenium Bank in birourile IQads-ului. E prima data pe anul asta, puneti-va o dorinta si hai cu totii: "E atat de multa smecherie / si sclavul unei banci vei fi...".

 

Risti sa muncesti ca sa castigi? "O campanie de constientizare a realitatii in care traim":

 

2010

Cat e viralu'? A.. am inteles. Ca dincolo era mai ieftin

 

Solutia Tuturor Problemelor: pantofii Nuti Urdea si spectrul lor de actiune.


Cum va ziceam, numaratoarea inversa a inceput si sfarsitul lumii e pe 17 august. Resursele astea de mai sus n-o sa ne tina mult, trebuie sa umplem iar camara.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related