Portofoliul New Age Media Romania se mareste cu cel de-al nouasprezecelea multiplex Cinema City

Portofoliul New Age Media Romania se mareste cu cel de-al nouasprezecelea multiplex Cinema City

New Age Media Romania, regia de media a retelei de cinematografe Cinema City, adauga portofoliului sau cel de-al nouasprezecelea multiplex – din City Park Mall Constanta. Incepand cu data de 31 iulie, cand cel mai nou cinema din retea se va deschide, regia de media va dispune de 10 noi sali pentru desfasurarea campaniilor publicitare. Noul multiplex este al doilea Cinema City din Constanta si cel de-al doilea din Romania dotat cu o sala 4DX. 

Cu un total de 178 de sali de cinema in portofoliu, New Age Media gestioneaza publicitatea in 69% din salile cinematografelor de tip multiscreen din tara noastra, acoperind treisprezece dintre cele mai importante orase (Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Bacau, Pitesti, Arad, Baia Mare, Braila, Targu Mures, Constanta, Ploiesti, Targu Jiu).  

“Oferta New Age Media a crescut constant, nu doar ca orase acoperite si numar de cinematografe in portofoliu. Salile 4DX, o noutate pe piata din Romania, reprezinta doar unul dintre exemplele de posibilitati de comunicare eficienta si creativa pe care le oferim advertiserilor in reteaua noastra.” , a declarat Raluca Demetriade, Director de Vanzari al New Age Media Romania. 

Multiplexul din City Park Mall Constanta reprezinta cel de-al doilea cinema intrat in portofoliul New Age Media in 2015, dupa deschiderea Cinema City Megamall din Bucuresti, in luna mai. 

Reteaua al carei spatiu media este gestionat de New Age Media a inregistrat o audienta de 5,7 milioane de spectatori in 2014, in crestere cu peste 12%, comparativ cu 2013. 

New Age Media Romania a fost infiintata in 2007, ca regie de media a retelei Cinema City pentru teritoriul tarii noastre. New Age Media mai are birouri in Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia si Bulgaria.   

In prezent, New Age Media Romania gestioneaza spatiul pentru reclama in nouasprezece multiplexuri Cinema City –  in Iasi, Timisoara, Cluj, Bacau, Pitesti, Arad (Atrium Center si Galleria Mall), Baia Mare, Braila, Targu Mures, Constanta (City Park Mall si Maritimo Shopping Center), Ploiesti (Ploiesti Shopping City si Afi Palace Ploiesti), Targu Jiu si Bucuresti (Afi Palace Cotroceni, Sun Plaza Shopping Center si Megamall), care totalizeaza un numar de 178 ecrane, printre care singurul T IMAX® si primele doua sali 4DX din tara noastra. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related