Jazz 8 si Kent Archie sunt The Bridge Committee. "Identitatea noastra e simpla: Galati colt cu Cleveland"

Jazz 8 si Kent Archie sunt The Bridge Committee. "Identitatea noastra e simpla: Galati colt cu Cleveland"

Daca am aruncat o privire asupra "branding"-ului si imaginii unor trupe romanesti pe care unii le ascultam din copilarie, nu se putea sa nu pivotam si catre mai tinerele grupuri muzicale care ne ajung pe la urechi in prezent. Iar pe cei doi baieti de la The Bridge Committee ii stiam din cateva melodii inainte sa faca exercitiul p**de cu iPhone de pe Instagram (care intre timp, nu mai exista).

S-au intalnit baietii intr-o seara, au primit in vizita si inspiratia, au facut cont, au dat acces si s-au pus pe urmarit. Iar oamenii urmariti se speriau ca de virus cand erau cotropiti de request-urile cu titulatura obscena. Dar in spatele aparentelor se gasea ceva neasteptat:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related