Alex Tocilescu despre ”Mileul de Aur”, premiile neoficiale ale publicității: Există insule in-store în care s-a investit multă muncă & creativitate și merită și ele premiate

Alex Tocilescu despre ”Mileul de Aur”, premiile neoficiale ale publicității: Există insule in-store în care s-a investit multă muncă & creativitate și merită și ele premiate

Nu e timp de pierdut; mai sunt doar vreo două zile în care vă puteți inscrie lucrările. Aici, oameni ai publicității. Festivalul ”Mileul de Aur”, despre care Alex Tocilescu s-a confesat în interviul de mai jos, va avea loc în data de 20 septembrie, la J'ai Bistrot și se anunță de-a dreptul craaaazy. Apropo, sunt și categorii ceva mai speciale la care puteți înscrie. Se vor premia și clienții, că și ei fac multe lucruri să se întâmple (sau cam toate).

Bun, deci e un festival organizat de adminii grupului Crazy Creatives (Vlad Socianu, Adina Popescu, Alecsandra Popa, Andrei Dragotă, Ionuț-Florin Negrilă); un grup cu o poveste destul de interesantă. O puteti citi mai jos. Apropo, organizatorii o să aducă în seara cu pricina niște invitați tare mișto. ”Nu-s de la Droga, da-s la fel de buni”, îi laudă Tocilescu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Kubis Interactive

Kubis Interactive este una dintre cele mai mari agentii de digital de pe piata din Romania si ofera solutii de marketing online adaptate nevoilor clientului. De la campanii de consumer engagement pana la productie si... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

SectiuneRelated