Lansare Siemens Incorporabile

Siemens Electrocasnice, liderul european in domeniul electrocasnicelor incorporabile, a lansat gama exclusiva de produse Siemens Incorporabile, in cadrul unui eveniment gazduit de World Trade Center.

Siemens ofera solutii de ultima ora pentru interioare moderne si deosebit de sofisticate. Prin introducerea unor produse unice pe piata, Siemens stabileste noi standarde in domeniu si lanseaza trend-uri de design si functionalitate. Gama de electrocasnice incorporabile de la Siemens se caracterizeaza printr-un design exclusivist, prin inovatie tehnologica, performanta si fiabilitate si se adreseaza atat specialistilor in arhitectura, design interior si proiectare, care pot recunoaste cu usurinta calitatea solutiilor propuse de Siemens si le pot recomanda sau utiliza in propriile proiecte, cat si consumatorului final, interesat in a-si transforma mediul de lucru din bucatarie intr-un spatiu cu totul aparte si de a integra zonele functionale cu cele de relaxare din locuinta. Gama Siemens Incorporabile cuprinde intreaga serie de electrocasnice de bucatarie, cuptoare, frigidere, masini de spalat vase, hote si plite electrice si presupune o proiectare dedicata a spatiului, astfel incat toata aparatura sa se muleze si sa se integreze perfect in arhitectura bucatariei, iar spatiul functional sa fie exploatat la maxim.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related