Dichisar ep.1, 2 zile de fun, food & shopping creativ

Dichisar ep.1, 2 zile de fun, food & shopping creativ

Organizata de cea mai mare comunitate creativa din Romania, seria de evenimente Dichisar by Breslo.ro este una pe care o vom urmari cu siguranta! Ne vedem pe 26-27 Septembrie la prima editie!

Dichisar ep.1 va avea loc in ultimul weekend din Septembrie, 26-27 Septembrie, 09:00-20:00, in mansarda Impact Hub din centrul Bucurestiului (str. Halelor, nr.5, langa Starbucks Unirii).

Gandite ca showcase-uri de creativitate romaneasca, evenimentele Dichisar sunt ocazii rare si pretioase in care publicul Bucurestean poate face cunostinta cu noii creatori romani. Sunati-va deci prietenele si veniti sa petreceti alaturi de noi un weekend fun cu shopping de toamna, sedinte hair & makeup, muzica buna si Redd’s din partea casei.

 

Shopping Session de toamna cu 50 dintre cei mai iubiti creatori romani

Haine si genti de toamna, bijuterii originale, cosmetice bio, jucarii si decoratiuni, fiecare selectate cu atentie si lucrate individual de cei mai talentati dintre noii creatori romani. 

 

Brunch cu prietenele! Fresh bagels, cafea buna + Redd’s din partea casei

Sunday Bagels te asteapta la Dichisar cu zeci de feluri de bagels. Daca nu i-ati incercat deja, acum e momentul!

 

Coltul cu Rasfat - Tatuaje cu henna, Coafuri impletite si Masaj profesionist

Va rasfata Cistina Iacob de la Henna Collection, Alexandra Paun de la Impletituri si instructorii talentati de la Centrul de masaj BioFocus.

 

Profile Photo Sessions. Cand ti-ai schimbat ultima oara poza de profil?

Stanmiles.ro si Mindblower.ro te asteapta in coltul foto de la Dichisar cu cele mai fun accesorii foto.

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativa din Romania. Cu 130 000 de membri iubitori de creativitate romaneasca, platforma Breslo.ro este locul de intalnire al tuturor celor ce vor sa vanda online sau sa cumpere produse unicat, lucrate manual. In 6 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 150 000 de creatii originale si materiale art&hobby, castigandu-si locul ca Mecca al handmade-ului romanesc.

Evenimentele Dichisar sunt showcase-uri periodice de creatie romaneasca. Organizate de Breslo.ro, in spirit urban si alternativ, sunt create pentru a da publicului bucurestean ocazia de a-si cunoaste creatorii preferati. Evenimentele Dichisar sunt construite in jurul unui numar limitat de expozanti atent selectionati si imbogatite cu actiuni din zonele healthy food, beauty & fashion.

Cu sprijinul:
Redd's, Aqua Carpatica, Magic FM & Revista Unica

Si suportul media al:
Sapteseri, IQads, sub25, Feeder, Mixtopia, Arwe, Igloo MEdia, Metropotam, Urbo, Orasul meu, Getlokal, Revista Bulevard, Yuppy, Cooltivator, Smark, Modernism, Dor, Femei in afaceri, Divahair, Feminis, Lyla, Kudika, Adela Parvu, Totul despre mame, Revista Baby,121, Unica, Avantaje, Viva, Psychologies, Glamour

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related