Ultimele zile de inscrieri la Crisispedia

Ultimele zile de inscrieri la Crisispedia

"Un eveniment pe care ar fi bine sa nu-l ratezi daca lucrezi in comunicare"
Andreea Burlacu (PR Magician)

Sunt ultimele zile in care te mai poti inscrie la CRISISPEDIA, eveniment ce va avea loc saptamana viitoare, intre 29-30 Septembrie la World Trade Center, Sala New York.

De ce ai veni la aceasta conferinta? Din cel mai bun motiv: e mai usor sa previi decat sa tratezi si e mai bine sa afli de la experti ce solutii de comunicare functioneaza pentru ca tu sa fii pregatit cand va fi nevoie sa comunici intr-o situatie de criza.

Daca lucrezi in comunicare atunci cu siguranta cunosti exemple de crize majore care au necesitat minti limpezi si pregatite care le-au gestionat. Aceste minti sunt Neil Chapman (UK) si Dimitri Schildmeijer (Belgia).


Neil Chapman 


Dimitri Schildmeijer

"Ai auzit, presupun, de explozia Deepwater Horizon si de deversarea de petrol a BP din Golful Mexic, Uraganul Katrina, Rita si Wilma, atacurile din 11 septembrie. Ce nu stii este ca aceiasi oameni s-au ocupat de gestionarea lor, au incercat sa linisteasca oamenii, au si gresit, dar sigur au invatat mult si au o experienta fantastica de impartasit." spune Andreea Burlacu (PR Magician si cea care va face live blogging in perioada evenimentului).

Evenimentul este organizat de agentia de relatii publice Noizz Advisors.

Accesul la conferinta CRISISPEDIA se va face in baza unei invitatii care poate fi achizitionata online de pe site.

Parteneri media: Romania TV, Magic FM, ziare.com, business24.ro, femei-in-afaceri.ro, cariereonline.ro, The Diplomat, IQads, SMARK, Marketing20.ro

Bloguri oficiale: cristianchinabirta.ro, victorkapra.ro, andreeaburlacu.ro, elenaciric.ro. andreicismaru.ro, marketing20.ro

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related