Miluta Flueras, fotograf si prieten, are nevoie de ajutorul nostru

Miluta Flueras, fotograf si prieten, are nevoie de ajutorul nostru
Credit: Miluta Flueras

Dupa ADfel 2015 va scriam ca Miluta Flueras n-are nevoie de nicio introducere. A fost alaturi de noi la evenimentele noastre, iar acum suntem si noi alaturi de el. Ranit in urma concertului din clubul Colectiv, Miluta are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor: desi starea lui este stabila, recuperarea va fi lunga si anevoioasa. Ana-Maria Gavrila, prietena lui, face un apel pentru donatii:

Miluta Flueras, pe care il stiti ca fotograf, coleg, sau prieten, este acum in spital cu arsuri de gradul 2 ca urmare a tragediei din Club Colectiv. Ieri, 3 noiembrie, a suferit o operatie, dar starea lui este stabila si le transmite prietenilor sa nu se ingrijoreze si ca apreciaza toate mesajele lor de incurajare. Cu toate acestea, va avea nevoie de sprijin financiar pentru un lung tratament de recuparare si pentru perioada in care nu va putea lucra.

Intrucat tatal sau, din motive obiective, nu se poate ocupa de gestionarea donatiilor, ma angajez sa fac eu acest lucru, care i-am fost alaturi de mai bine de 5 ani, trecand prin multe momente frumoase impreuna, dar si dificile, cum este cel de acum.

Donatiile se pot face in contul RO12UGBI0000762002799RON, deschis la GARANTI BANK S.A.
titular de cont: Ana-Maria Gavrila (fara diacritice). Pentru cei din afara Romaniei, codul SWIFT este UGBIROBU, iar filiala bancii este Agentia DRUMUL TABEREI.

- Ana-Maria Gavrila


Aici gasiti o lista updatata cu fundatiile unde se pot dona bani in sprijinul victimelor si supravietuitorilor incendiului de vineri seara.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related