Viralele lui 2015. "Alo, sunt eu", Forta si Donald Trump

Viralele lui 2015. "Alo, sunt eu", Forta si Donald Trump

Daca tot am inceput 2016 asteptand sa apara pinguinii la colt de strada, sa il continuam voiosi cu o selectie de gif-uri, meme si alte bunatati, adunate de anul trecut.

Milioane de ani de evolutie si alte mii de civilizatie ne-au adus aici, iar noi am ales crema celor mai inteligente lucruri care s-au spus in 2015 pe internet.

De fapt, s-ar putea sa nu fie cele mai inteligente, dar sigur sunt cele mai vizionate, share-uite si discutate. Poate ca in 2016 o sa existe o legatura mai stransa intre cele doua compartimente.

Pana atunci, insa, sa rememoram impreuna frumusetea absurdului omenesc cand ajunge pe YouTube.

 

Forta fie cu voi, dar mai ales cu noi

Chiar daca s-a intamplat pe ultima lui suta de metri, 2015 a insemnat, pentru pop-cultura, Star Wars. Aproape ca filmul a fost depasit de pregatirea aparitiei lui, de surlele, trambitele si parodiile care i-au anuntat venirea, si continua, inca, in forma de ecouri amuzante, in urma lui.

Dintre toate tonele de internet care se refera la Star Wars, noi am ales urmatorul video. Starurile de la Hollywood, cum ar fi Jennifer Lawrence, Daniel Radcliffe, Natalie Dormer sau Bradley Cooper, au re-facut seria:


Daca tot suntem aici, nu puteam sa trecem peste porumbul care trebuia secerat. Si mancat. 
Apoi, miile de kilometri de gifuri. Si o imagine care spune tot:

 

Aloooo

Aproape la fel de grandioasa a fost reintoarcerea lui Adele in viata celor care plangeau fara fundal sonor. I-a raspuns Lionel:

 

Si apoi, toti cei care se plictiseau:

 

 

 

Travolta si presedintii

Chiar daca Pulp Fiction s-a intamplat acum 21 de ani, o scena cu Travolta a devenit o referinta buna de folosit in orice.

Totul a pornit, bineinteles, de la un tata rugat sa cumpere o papusa. Si apoi s-a tavalit, suprarealist, pe tot internetul.

Tot o fata buna de folosit in orice a fost, in 2015, cea a lui Donald Trump. Inefabilul candidatului republican la presedintie a fost surprins intr-un singur tweet:

 

Multe, foarte multe mostre, aici.

Si, in caz ca l-a ratat cineva, aparut chiar in ultima zi a anului, dialogul in care Seinfeld ii spune lui Obama ca a facut mult (mult) mai multi bani decat el:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related