Ryan Gosling este nevinovat

Ryan Gosling este nevinovat

Si frumos. Natura asa a hotarat si nimeni nu se poate opune, indiferent cat de subiective sunt legile esteticii. Joaca uneori in filme, dar internetul a hotarat ca asta nu e foarte important. Mult mai important este sa ii culegi diferite ipostaze ale chipului sau simetric si armonios si sa le faci meme.

Povestea a inceput in 2008, cand imaginile de pe tumblrul intitulat sugestiv Fuck Yeah! Ryan Gosling au primit captions. Si ele incepeau asa: Hey, Girl. Continuarile au epuizat curente artistice, filosofii si ideologii intregi.

MTV-ul l-a rugat sa citeasca unele dintre ele:

 

Ryan inca nu intelege nimic din aceste meme si nici de unde vine replica. Asa ca au urmat altele. Preferata noastra: “Ryan Gosling Won’t Eat His Cereal”.

 

Autorul vine-ului, Ryan McHenry, a murit anul trecut, din cauza unei boli grave. Ca sa ii aduca un tribut, Ryan a mancat cereale:

 

In fine, ce voiam sa zicem, Ryan a ajuns si in Romania. Hei, fato e cu sarmale, bagaje emotionale si caini de talie medie.

Exista si o varianta, mai putin inspirata, cu Hei, baiete, unde l-am cautat pe Ryan, dar nu am gasit-o decat pe Sasha.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related