Prima editie Premiile de Excelenta Itsy Bitsy la final

Prima editie Premiile de Excelenta Itsy Bitsy la final

Cu emotii, rasete si bucurie, am sarbatorit prima editie a galei Premiile de Excelenta Itsy Bitsy, in seara de 28 ianuarie 2016, pe scena Teatrului Excelsior.

In urma evenimentului organizat de Itsy Bitsy, au fost decernate 15 premii personalitatilor si institutiilor care sustin dezvoltarea copiilor pe toate planurile si aduc constant bucurie in familie.

Si cine sa fie mai potriviti sa le inmaneze trofeele si diplomele decat copiii? Adica cei in beneficiul carora castigatorii si nominalizatii lucreaza zi de zi, cu drag.

Indrumati de gazda evenimentului, Ruxandra Rusan, si de hazlia Zapa, copiii care au crescut alaturi de Itsy Bitsy FM au anuntat premiile.

 

"Pur si simplu, ii iubesc pe Itsy si pe Bitsy. Cu ei mi-am facut copilaria!", a marturisit Giulia, unul dintre numerosii copii pentru care Itsy Bitsy a insemnat mai mult decat un radio, ci o parte din familie.

 

"Cu Itsy Bitsy, inchizi ochii si esti in alta lume, in lumea copilariei", a marturisit Rares, alt prieten vechi al radioului.

 

Premiile au fost acordate atat pentru cei care au adus schimbari in viata copiilor din Romania (Bine pentru copii, Impreuna pentru copii), cat si pentru incurajarea educatiei (Altfel de educatie, Cursuri pentru copii, Investim in educatie), a dragostei de arta (Muzica pentru copii, Proiecte artistice pentru copii) si a bucuriei in familie (Parinte implicat, Bine pentru familie).

Printre castigatori, se numara Andreea Marin, UNICEF Romania, Simona Halep, Margareta Paslaru si Academia de Talente Contrapunct.

 

"Radio Itsy Bitsy este foarte important pentru copii, atunci cand il asculta si parintii", a declarat Calin Mocanu (directorul Teatrului de Animatie Tandarica) la ridicarea premiului pentru Arta spectacolului.

 

Evenimentul s-a incheiat cum nu se putea mai frumos! Leon Magdan, cunoscut si ca Profesorul de Joaca, i-a uimit pe toti cei prezenti in sala cu un spectacol de umbre emotionant, cu un final surprinzator – un omagiu adus radioului Itsy Bitsy.

 

Evenimentul a fost transmis in direct, de Cristina Trepcea, pe Itsy Bitsy FM. Relatarea sa a fost un alt moment emotionant, intrucat, intr-un moment de liniste pe scena, in fundal, se mai auzeau doar cuvintele sale frumoase, despre Premiile de Excelenta Itsy Bitsy.

 

"Nu pot sa va spun ca va multumesc ca existati, ci ca rezistati", a transmis Rasvan Popescu (vicepresedintele CNA, echipei Itsy Bitsy).

 

Itsy Bitsy premiaza oamenii care ne inspira sa fim mai buni si sa perseveram in practicarea pasiunilor noastre. Iar castigatorul acestei categorii este...

Simona Halep, pentru performanta, putere de revenire, curaj si, in general, tenacitatea depusa in munca sa, lucruri care au inspirat o tara intreaga si care au fost vazute si peste hotare.

Halep joaca tenis de la varsta de 4 ani. La varsta de 20 de ani, a intrat in topul celor mai bune 50 de jucatoare din lume (2012). Un an mai tarziu, s-a clasat in top 20, iar peste inca un an – in top 10.

Acum, sportiva se afla pe locul II pe plan mondial, in Women's Tennis Association (WTA). Pe parcursul carierei sale, a castigat 11 titluri WTA.

Pentru toate aceste reusite, pentru staruinta in pasiunea sa, indiferent de obstacole, si pentru ca a inspirat sa faca sport si tenis mai ales generatii de copii si tineri, Simona Halep a castigat premiul Oameni care inspira, la prima editie Premiile de Excelenta Itsy Bitsy.

 

Nominalizati la aceasta categorie din Premiile de Excelenta Itsy Bitsy mai sunt:

  • Florian Colceag – pentru implicarea in schimbarea mentalitatii din sistemul educational romanesc si pentru sustinerea copiilor supradotati.
    Matematician de profesie si perceput ca "Antrenorul de genii", Florian Colceag a infiintat asociatia nonprofit IRSCA Gifted Education, pentru sustinerea si dezvoltarea copiilor talentati in diverse domenii.
    Florian Colceag a produs DVD-uri de parenting, tine si in prezent conferinte de parenting in toata tara, organizeaza cursuri extrascolare si tabere pentru copii supradotati si indruma din punct de vedere vocational copiii.
  • Alex Gavan – pentru escaladarea muntilor interiori si exteriori.
    Alpinist si fotograf, Alex Gavan este primul roman care a cucerit varfurile Gasherbrum I (8.080 m) si Makalu (8.485 m). Impreuna cu Horia Colibasanu, a castigat premiul Sportivul Anului 2007 la Alpinism de Altitudine, acordat de Federatia Romana de Alpinism si Escalada.
    Pe langa activitatea sa sportiva, Gavan este si speaker motivational si a initiat campania "Bucurie pentru Nepal", in scopul strangerii de fonduri pentru cei afectati de cutremurul din Nepal.
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related