O saptamana de muzica clasica la metrou

O saptamana de muzica clasica la metrou

Atentie, se deschid usile…urmeaza “Muzica Clasica la Metrou #4”, in cele mai tranzitate 4 statii: Piata Unirii 1, Piata Unirii 2, Univeristate si Piata Victoriei , ale caror peroane vor fi transformate in sali de spectacole.

 

In perioada 18-22 aprilie, in intervalul de varf 17:30-19:00, ONG-ul Arta nu musca impreuna cu Metrorex ofera bucurestenilor o serie de concerte de muzica clasica sustinute de tineri artisti talentati ai Universitatii de Muzica , din capaitala.

De asemenea, sunt vizate si momente artistice inedite, precum pictura, grafica, ilustratie, flasmob-uri de tango, balet clasic sau dans contemporan.

In ultimele 3 edttii, s-au inregistrat in jur de 90.000 de calatori si 120 de reprezentatii.

 

*Proiectul este un concept anual, de responsabilitate culturala cu doua componente: de a oferi o platforma de sustinere a tinerilor artisti debutanti, din lipsa de sali de spectacole si de a incuraja publicul larg sa consume produse culturale, intr-un mod creativ.

Partenerii principali: Banca Transilvania, Borsec, Editura Litera, Origami Consulting Solutions

Parteneri Media: Magic FM, Blitz TV, Ziarul Metropolis, Ziare.com, Revista Arta, Modernism, Suburban Magazine, IQads, Orasul meu, SUB 25

Co-finantat de Administratia Fondului Cultural National

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related