Parenting ADS preia vanzarile de publicitate online ale totuldespremame.ro

Parenting ADS preia vanzarile de publicitate online ale totuldespremame.ro
Adelina Dondorici (Managing Partner Parenting ADS)

Compania Parenting ADS, singurul HUB de digital media nisat pe piata de parenting, va fi, incepand cu luna aprilie 2016 reprezentantul exclusiv de vanzari online al totuldespremame.ro, unul dintre cele mai importante site-uri de continut de calitate dedicat parintilor din Romania.

Cresterea constanta de trafic din ultimul an si planurile de dezvoltare si consolidare ale comunitatii au atras dupa sine nevoia de vanzare supraspecializata, Parenting ADS fiind alegerea naturala.

 

"Dupa 4 ani, totuldespremame.ro nu este doar un mediu atat de indragit de parinti, ci si o afacere stabila, cu derivari complexe. Editura de carte pentru parinti a lansat in ultimii doi ani si o va face si mai consistent in 2016 cele mai interesante si mai de succes titluri din piata globala, iar shop-ul online asociat site-ului totuldespremame.ro va atinge pana in 2017 deplina maturitate", spune Dragos Vilcu (proprietarul si fondatorul site-ului).

 

Totuldespremame.ro a fost lansat acum 4 ani de compania Multi Media Est cu aspiratia de a oferi parintilor un produs modern, un mediu interactiv si un continut premium. Cifrele de astazi confirma parcursul organic din acest rastimp: aproape 600.000 de vizitatori unici si 1,3 milioane de afisari in luna martie 2016. Planurile de dezvoltare pe termen scurt si mediu ne indreptatesc sa promitem un milion de vizitatori unici si circa 3 milioane de afisari pe luna pana la finalul anului 2016.

 

"In cei peste 3 ani de cand parentingul a devenit preocuparea noastra cotidiana, ne place sa credem ca ne-am specializat in a conecta intr-un mod cat mai eficient brandurile cu mamele prin intermediul celei mai vaste retele de siteuri si bloguri de parenting. Redactorii si bloggerii din reteaua noastra si-au dezvoltat in jurul lor comunitati care au incredere in recomandarile lor. Iar experienta ne-a demonstrat ca, atata vreme cat clientii tin cont de recomandarile noastre, aceste relatii de incredere se transfera cu succes catre brandurile pentru care comunicam si genereaza buzz in jurul acestora. Totuldespremame.ro este o comunitate extrem de influenta, pe care ne-am dorit-o in portofoliu. Le multumim pentru incredere noilor nostri parteneri", declara Adelina Dondorici (Managing Partner Parenting ADS). 

 

Parenting ADS, detine in acest moment in portofoliu 35 dintre cele mai vocale comunitati de parenting din Romania, acoperind cu succes atat componenta de siteuri (desprecopii.com, totuldespremame.ro, qbebe.ro, clubulbebelusilor.ro, didactic.ro, mamica.ro, s.a.), cat si pe cea a bloggerilor (printesaurbana.ro, urbankid.ro, taticool.eu, meseriadeparinte.ro, ralucaloteanu.ro, cristinaotel.ro, etc).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related