Starlink Group se extinde catre PR

Incepand cu aprilie 2007, Starlink Group, parte a retelei internationale Publicis, si-a extins aria de activitate, prin crearea Diviziei de Relatii Publice. Astfel, grupul isi intinde expertiza catre comunicarea integrata, incepand cu lansarile de produse si campaniile educationale, pana la comunicarea financiara si de criza.

"Starlink Group se afla intr-o crestere continua, intampinand cerintele clientilor nostri cu servicii noi si profesionale. Infiintarea Diviziei de PR a Starlink Group reprezinta o consecinta fireasca a unei piete aflate intr-o continua schimbare, in care Relatiile Publice incep sa devina o conditie necesara pentru o buna dezvoltare a companiei pe termen lung. Le urez succes noilor mei colegi si cat mai multe realizari demne de Starlink Group", a declarat Marcel Straut, Managing Partner Starlink Group.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related