BURGERFEST 2016 a fost SOLD OUT, cu 15.000 de participanti

BURGERFEST 2016 a fost SOLD OUT, cu 15.000 de participanti

A doua editie a BURGERFEST a avut loc intre 13 si 15 mai, la Verde Stop, in Bucuresti, iar in seara zilei de duminica, organizatorii au declarat evenimentul SOLD OUT.

Pragul festivalului a fost trecut de peste 15.000 de persoane (plus foarte multi catei) in cele trei zile, care au cosumat aproximativ 24.000 de burgeri. Au avut loc 6 concerte si doua concursuri pentru cel mai bun burger - unul de amatori si unul de profesionisti.

La festival au participat 17 restaurante, carora se adauga diverse tipuri de bar, standuri de inghetata, deserturi sau cafea.

Au fost amenajate un food court, un lounge, spatii recreationale cu biliard cu piciorul si doua spatii dedicate copiilor, realizate de Asociatia Ajungem Mari, respectiv UPC.

La realizarea festivalului a lucrat o echipa de productie de aproximativ 80 de persoane.

In ceea ce priveste competitia pentru cel mai bun burger, la capitolul amatori, iata castigatorii:

Locul 1 - Catalina Zaharia

Locul 2 - Ovidiu Vasile

Locul 3 - Cezar Stanislau

Juriul a fost format din reprezentanti ai restaurantelor participante la festival. Le multumim tuturor celor care au participat la competitia de amatori, ii felicitam si ii asteptam si la editia viitoare!

Juriul format din Chef Foa, Chef Nico Lontras si Marius Tudosiei a decis care este cel mai bun burger prezentat de restaurantele participante, anume:

Burger Van Bistro de l'Arte - Brasov  , Burger Bar , Burger House - Cluj  , Circus Pub Container  Furgoneta ,  Combo Diner din Grand Combo Grivita Pub & Grill , Hard Rock Cafe , La Strada Bistro - Timisoara , Modelier , Norma lui Sissoko , Old Brick Pub ,  Oro Toro , Sky Bar , Urban Burger .

Va prezentam mai jos lista celor mai buni burgeri de la BURGERFEST 2016:

Locul 1 - Circus Pub
Locul 2 - Hard Rock Cafe Bucharest
Locul 3 - Bistro de l'Arte

Felicitari tuturor restaurantelor participante!

Organizatorii multumesc in primul rand publicului, pentru participare si tuturor persoanelor implicate in realizarea aventurii burgerilor. Ne vedem in 2017!

BURGERFEST 2016 a fost un eveniment sustinut de Ciuc 0.0, sponsorizat de UPC si Tomi, organizat cu sprijinul Mixtopia si LIVEPRO

Powered by Kiss FM

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar


Comentarii

bogdan raileanu
acum 7 ani
cine au fost organizatorii?


Branded


Related