Ultimul Vals al lui Dave

Ultimul Vals al lui Dave

Pana sa fie inlocuit de catre doamna Theresa May, Premierul Marii Britanii, David Cameron, a fost suficient de amabil (si de ciudat) sa dea de lucru internetului. Iar cand internetul simte ca are un task, devine foarte zelos, se stie.

Dave si-a dat demisia intr-un scurt discurs tinut la 10 Downing Street. A multumit tuturor, iar apoi, cu microfonul inca agatat de haina… in fine iata ce s-a intamplat.

Asadar, avem de-a face cu asta:

"Doo-doo, doo-doo" - David Cameron, om politic.  

 Si, acum, intrebarea de o mie de puncte pe care si-a pus-o lumea era: ce fredona Primul Ministru? Ceva din desenele Walt Disney poate? Vreun soundtrack de la FIFA 2016? Era greu de spus. Asta pana cand, asa cum spuneam mai devreme, internetii s-au activat, citim pe classicfm.com.

Ce canta David? Ce vrem noi! Aia canta.

Mai intai, privim spre Thomas Hewitt Jones, cu al sau “Fantasy on David Cameron”. La violoncel si pian, pauperilor! 

 

Apoi, ce ziceti de aceasta mostra orchestrala in C Minor? Se simte durerea adanca a... trombonistului, nu-i asa?

 

 

In general, trebuie sa privesti dincolo de ceea fredoneaza politicienii. Ca ei fredoneaza multe, vrute si nevrute. Este in ADN-ul lor sa fredoneze fals sau inoportun. Gabriela Montero, o pianista de renume, stie asta. Asa ca a gasit de cuviinta sa reinterpreteze totul, pana i-a iesit chestia asta minunata:

 

 

Si n-ar fi lista completa fara un vals. Se numeste “Cameron’s last Walz”, evident.

Este trist si melancolic precum amintirea unei idei aparent bune, dar care se dovedeste a fi un chix cat casa, de te injura si prieteni, si bunici, si votanti, si toata lumeaaaa.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related