[Echipa de teambuilding] Cand pleaca Mercury360 in vacanta, niciun HR nu face rapoarte

[Echipa de teambuilding] Cand pleaca Mercury360 in vacanta, niciun HR nu face rapoarte

Pentru cei care n-au mai fost intr-o tabara cu colegii de munca de cand la Golden Sands in Bulgaria era lux, o sa lacrimati putin la povestile pe care ni le-a imparatasit Liviu Turcanu (Creative Director) despre teambuildingurile agentiei Mercury360. Desi n-am primit un timeline pe ani, in 2006 stim ca petreceau in locatia sus-mentionata. Bineinteles ca si dupa.

In cazul Mercury, motivul de vacanta se imparte intre HR-ul dornic sa inchege echipa si restul care urmareste, in principal, fuga de briefuri si rapoarte.

In urma luarii la cunostinta a treburilor de natura OOO din cadrul agentiei in cauza, putem spune ca ultimul teambuilding (din seria "petreceri de Craciun") pune la colt multe revelioane, zile de nastere si alte petreceri cu traditie mai veche. Vedeti mai jos despre ce vorbesc:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related