[Echipa de teambuilding] "Cat de inalta era iarba?", ar intreba oracolul vacantelor de la Pastel

[Echipa de teambuilding] "Cat de inalta era iarba?", ar intreba oracolul vacantelor de la Pastel

Pentru echipa de teambuilding de la Pastel, important este ca toti cei care vin (si vin toti) sa ramana cu amintiri despre care sa vorbeasca la urmatoarea escapada - dar sa le stie doar ei. Inside joke-urile sa fie in continuu upgrade, locurile vizitate sa aiba mancare buna peste care se poate socializa in voie si totul sa se repete, intr-o forma sau alta, de cateva ori pe an.

Pana anul asta, erau instituite Happy Friday-urile cu board games sau picnicuri. Dupa care au schimbat macazul, au luat trenul din Franta (pe ala cu vacanta), si-au plecat pentru trei zile intr-o experienta compusa dintr-o "nunta" pe placul tuturor (mancare, muzica, mancare) si niste vizite pe la un parc acvatic si un mystery room. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related