Gata de decolare in statiile de transport public din Iasi

Gata de decolare in statiile de transport public din Iasi

Blue Air, alaturi de WINK Public Multimedia, aduce experienta calatoriei cu avionul in statiile de calatori din Iasi. Activarea de brand are loc in patru statii si le vorbeste oamenilor despre bucuria zborului si posibilitatile de calatorie disponibile chiar de pe aeroportul din Iasi.

Proiectul special a presupus inlocuirea bancii standard din statii cu 6 scaune reale de avion, amplasate intr-un cadru care surprinde interiorul aeronavelor Blue Air. Astfel, numarul de locuri disponibile a fost dublat in interiorul statiilor.

 

"Ideea unei astfel de experiente inedite in statii personalizate are menirea de a-i apropia pe consumatori de ceea ce inseamna calatoria cu Blue Air, de conceptul “Smart Flying” si de serviciile si investitia companiei in tehnologie, echipaje si in parteneriate care ofera posibilitati din ce in ce mai variate pe segmentele de zbor extern dar si intern", declara Doru Chirica (Managing Partner la WINK).

 

In prezent, compania aeriana opereaza din Iasi curse catre 6 destinatii externe si 3 curse interne catre Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related