Cum a fost dezbrăcat Donald Trump, în văzul tuturor

Cum a fost dezbrăcat Donald Trump, în văzul tuturor

Dimensiunile penisului lui Donald Trump au constituit un subiect generos de dezbatere în timpul campaniei electerale. Și nici măcar nu s-a ridicat în topul ciudățeniilor acestor alegeri. 

În fine, după ce candidatul la cea mai înaltă funcție în stat a asigurat electoratul că nu există nici o problemă acolo jos, 5 statui cu el gol au apărut, în mod misterios, în San Francisco, Los Angeles, Cleveland, Seattle, și New York.

Cei de la Washington Post scriu că responsabilă pentru ele ar fi gruparea anarhistă INDECLINE, care își numește lucrarea ”Împăratul nu are bile”, cu trimitere asumată la basmul Hainele împăratului. Un purtător de cuvânt anonim al mișcării anti-capitaliste a declarat: ”Ne place sau nu, Trump este un reper important în cultura de azi. De-a lungul istoriei, așa au fost păstrate și idolatrizate astfel de figuri, prin statui”. 

Autoritățile au ridicat statuile, făcând o declarație care poate fi (și a și fost) intepretată în cod ironic: ”Departamentul Parcuri New York nu permite astfel de erecții în parcuri, indiferent de mărimea lor”.

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related