Tot ce nu trebuie să știi despre iPhone 7 și căștile fără fir

Tot ce nu trebuie să știi despre iPhone 7 și căștile fără fir

Pe principiul pe una am stricat-o si pe alta am pierdut-o, s-au lansat castile Apple fara fir, o data cu iPhone 7. In principiu, doar alegerile pot concura la glume cu lansarile Apple pe Facebookul romanesc. Dar acum, ca tehnologia a separat, in sfarsit, puterile telefonului in om si o libertate nesperata s-a revarsat asupra speciei umane, haha-urile inca mai au ecou si la 2 zile de la eveniment.

A aparut deja o parodie pe Apple Plug cu ele, iar Lucian Mindruta o traduce pe intelesul romanilor: ”Cum sa faci sa ai si tu un Iphone 7 acum, fara sa mai astepti sa-l scoata astia in magazine? Iti cumperi un dop, astupi cu el mufa de casti de la Iphone-ul vechi si gata. E 7!”

Times New Roman au si ei o alta varianta de utilizare, in care pierderea castilor devine mai dificila, dar la fel este si introducerea lor. 

Junimea vin cu o versiunea seaca:

Micutzu s-a filmat in cinstea evenimentului cu cea mai expresiva fata pe care a gasit-o la dispozitie:

 

Dupa care:

 

 Constantin Bojog s-a saturat de minciuni:

 

Cei de la Partikip, bineinteles, il ofera la un concurs, in viitor:

Apoi, glumele suspectilor de serviciu. Cam toate orbiteaza sub acelasi spectru, al caracteristicilor intrinseci ale neamului, pierdutul si furatul.

Ionut Bunescu: ”AirPods (castile wireless Apple) ar putea fi furate precum oglinzile de la masinile premium. Stai linistit, intr-o statie RATB, cu Subcarpati in casti si, deodata, pac, iti ia cineva castile din urechi si fuge cu ele. #InCurandInBucuresti Update: Photo, 10x Emilian Alexandru! :))”

Pe acelasi calapod narativ, valabil in universul romanesc, Iulian Enache (jurnalist, Economica.NET) ofera o alta viziune: ”Castile wireless ale Apple vor avea un mare avantaj: o sa mai asculti muzica pret de cateva secunde, uitandu-te dupa ala cum fuge dupa ce ti-a furat telefonul”.

Radu Alexandru (Pitici gratis) are o viziune mai simpla. Nu e nevoie sa te ajute cineva sa scapi de ele: ”Oricum, Apple au rezolvat o problema imensa. Nu o sa mai stai ca fraierul sa descalcesti 2 minute castile din buzunar. O sa stai ca fraierul cu una in mana, uitandu-te la ea si intrebandu-te oare cand si unde mortii ei ti-a picat ailalta din buzunar”.

Razvan Baltaretul (jurnalist Adevarul, Vice) merge la origini, inainte de Adam si Eva: ”E o reala problema ca nu poti incarca un iPhone 7 in timp ce asculti muzica. Razboaie au inceput din mai putin. Scrie si in Biblie: "Si in ziua a opta, Dumnezeu a slobozit muzica in casti si curentul in telefon". Ne batem joc de adevaratele valori!.

Daniela Lupsanu a descoperit si un feature ascuns: ”Noul iPhone e waterproof deci nu o sa se strice de la lacrimile varsate dupa ce pierzi una din casti”.

Si tot asa, poate pana la al optulea, glumele se vor opri sa faca loc a ceea ce va veni si asteptam (cu groaza sau nerabdare) cu totii: cipul ala de la spate, care va stoca totul, si va fi imposibil de pierdut. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related