CAP si Mircea Dragoi relateaza despre sosirea Reginei Maria la Targu Mures

CAP si Mircea Dragoi relateaza despre sosirea Reginei Maria la Targu Mures

Cand auzim "Milano" ne gandim, din reflex, la moda. Sau la fotbal - dupa gusturi, dupa facultati sau sensibilitati. Cand vine vorba de Berlin, gandul ni se duce la arte vizuale. Praga ne zice "Kafka", Las Vegas "entertainment" iar Paris "amour". Multe orase au o "marca" a lor, cu care majoritatea le asociaza. Sunt orase cu reflex mental, ca sa zicem asa. Nu doar in lume, ci si in Romania.

De exemplu, Curtea de Arges are Manastirea si Mesterul, Sulina are povestile cu pirati, iar Sighisoara pe cele gotice. Desi nu e deloc sarac in atractii, monumente de arhitectura si legende locale, Targu Mures are si el marca sa: scoala de medicina si traditia medicala de aici.

Multi medici prestigiosi - din Romania, dar nu numai - ar raspunde, la intrebarea "unde ati facut facultatea" cu aceleasi cuvinte - si aceeasi mandrie: "la Targu Mures!"

Si tot la Targu Mures, onorand traditia si scoala medicala de aici, Reteaua de Sanatate Regina Maria a deschis in aceasta vara primul Campus Medical. Si cand zicem asta, nu folosim verbul "a onora" din reflex, pentru ca asa se cade la o lansare. Ci pentru ca este cu adevarat o onoare pentru Regina Maria sa intre in istoria medicala a acestui oras, servind sanatatea oamenilor de aici cu cele mai bune servicii medicale.

Pentru CAP de asemenea comunicarea acestui eveniment este o reala supapa - bucuria iesirii din banalul cotidian - folosind o serie de ilustratii fara cusur, bibilite de Mircea Dragoi, artist local pe care ne bucuram ca l-am descoperit cu prilejul lansarii Campusului Medical Regina Maria.

Ilustratiile al caror stil este inspirat de traditia secession si art nouveau, reprezinta un skyline simbolic al orasului, in care sunt aduse impreuna principalele repere arhitecturale din Targu Mures.

Astfel, ducem cu totii istoria mai departe, intarind obiceiul oamenilor de a se gandi, atunci cand aud "Targu Mures", la traditie si medicina facuta cu pasiune.

Echipa Regina Maria: Oana Popa, Cristiana Vago, Greta Redeleanu

Echipa CAP: Adrian Dragan, Dorin Ilie, Codin Caradimu, Cristina Purcarea, Sanziana Serbanescu

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related