Ringier România preia în regie de vânzări site-urile Ziare.com şi Business24.ro

Ringier România preia în regie de vânzări site-urile Ziare.com şi Business24.ro

Începând cu 1 octombrie, Ringier România va prelua în regie de vânzări site-urile Ziare.com, din categoria ştiri şi analize şi Business24.ro, din categoria economic şi financiar. Ambele site-uri au înregistrat aproape 26 mil. de afişări în luna august si sunt detinute de Alert News.

Ziare.com este prezent în peisajul online din România din 1998, urmărind activitatea ziarelor autohtone, naţionale şi locale, propunând o revistă a presei pe internet, publicând ştiri online minut cu minut, dar şi o revistă a presei internaţionale.

Conform datelor de trafic oferite de BRAT pentru luna august, Ziare.com are o audienţă formată din peste 2,6 mil. de utilizatori unici, majoritatea dintre aceştia situându-se în plaja de vârstă 22-44 de ani, provenind din mediul urban şi încadrându-se în categoria ESOMAR AB.

Relansat în urmă cu 5 ani, Business24.ro este un site axat pe informaţii economice şi financiare, din ţară şi din străinătate. Business24.ro publică ştiri din economie și lumea afacerilor, în categoriile minut cu minut, Economie, Afaceri, Bani, IT și Life. Printre facilitățile oferite de Business24.ro se numără și secțiunea de Ziare&Bloguri, cu cele mai importante știri din publicațiile de business din România și din străinătate, dar și secțiunea Business VIP, dedicată companiilor și oamenilor de afaceri.

Din punct de vedre al datelor de trafic şi audienţă înregistrate conform BRAT, Business24.ro a beneficiat, în luna august, de aprox. 170 mii de afisări şi de peste 68 mii de utilizatori unici. 

Recent, Ringier România a preluat în regia de vânzări şi site-urile Fokus Digital Services, printre cele mai cunoscute din portofoliu fiind manager.ro cu 1,9 mil de afisări şi şi aprox. 650 mii de utilizatori unici şi conta.ro cu 177 mii de afişări şi aprox. 84 mii de utilizatori unici. 

Ringier România deţine în portofoliul său 14 site-uri proprii şi 25 în regie de vânzări, din categoriile: lifestyle feminine, business, news/tabloid, news/opinion, cooking, teens, entertaining, medical, auto, games, lifestyle masculin, parenting, pets, sport şi TV guide.

În urma preluării site-urilor Business24.ro şi Ziare.com, Ringier România urcă pe locul al doilea în topul regiilor de vânzări din România, cu un număr estimat de 204.113.950 de afişări pentru luna august.  

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related