[Știri de nicăieri] Săriți, a ieșit salamul pe străzi

[Știri de nicăieri] Săriți, a ieșit salamul pe străzi

În periplurile noastre zilnice spre capătul internetului ne împiedicăm de tot felul de lucruri, ieșite parcă pe ușa interzisă a unui etaj 7 și jumătate. De acum încolo, ne-am hotărât să le dăm mai departe, pentru a verifica împreună universul în care ne aflăm.

Începem azi cu Meda, care îi urează Bucureștiului gânduri bune și, în cinstea urbei, a făcut un salam cu numele ei. (Mulțumim lui Florin Dumitrescu pentru semnalare). Grăitor este colajul de mai jos:

Și comentariile aferente: ”Doamne, a iesit salamul pe strazi. Nici in China nu s-a inventat asa ceva!”, ”Da' și când o cădea de la înălțimea aia, om n-a hi!:)”. La cum arată statuile din capitală, credem că s-ar integra foarte bine în peisaj, mai ales lângă Gogoașa trasă în țeapă, care are nevoie de un prieten. 

Dragoș Nicolae anunță un nou star al teleshoppingului: Florin Condurățeanu dezvăluie secretul tinereții sale. Concluzia lui Dragoș sună așa: ”publicitatea pe care o vedem de ceva vreme la cele mai urmarite posturi de stiri din Romania anunta moartea televiziunilor de știri”.

Din altă țară a universului paralel: o scăpare tehnologică a deschis o fereastră înspre internetul din Coreea de Nord. Se pare că el este format din 28 de site-uri. Printre ele, chiar și o rețea de socializare care se numește Prieten

Nu puteam încheia fără știrea care a ajuns, probabil, și în galaxiile cele mai îndepărtate: Brangelinii se despart. Norwegian.com s-au mișcat repede și au și făcut un anunț de dat la ziar:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related