#Dichisar se intoarce! Food, Fun & Fashion la Yumm Edition

#Dichisar se intoarce! Food, Fun & Fashion la Yumm Edition

Editia #Dichisar de toamna se intamplă în weekend-ul 8-9 Octombrie, 09:00-20:00, în mansarda Impact Hub din centrul Bucureștiului (str. Halelor, nr.5, lângă Starbucks Unirii). Intrare gratuită.

#Dichisar e locul în care trebuie să fii că să-i descoperi înainte să devină faimoși: designeri și creatori români trending, de care încă nu-ți spune nimeni dar pe care urmează să îi vezi în curând în toate revistele.

Peste 30 de creatori români, pentru prima oară la #Dichisar

La #Dichisar mergi ca să-ți revezi preferații, dar și ca să descoperi alții noi. Pregătiți de acum bugetul, nu scapă nimeni cu portofelul plin.

#Yumm Edition! O cameră plină cu bunătăți home-made

De lăsat dieta acasă. Weekend-ul asta e cu dulcețuri, brioșe, macaroons și multe alte delicii de devorat fără rușine.

Cafea bună, muzică excelentă și un weekend petrecut cum trebuie

Atmosfera de la #Dichisar îți setează starea de spirit pentru tot weekend-ul. De venit devreme, cu cel puțin o prietenă!

8-9 Octombrie, la Impact Hub București.

Despre seria de evenimente Dichisar

Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creație românească. Organizate de Breslo.ro, în spirit urban și alternativ, sunt create pentru a da publicului bucureștean ocazia de a-și cunoaște creatorii preferați într-un loc fun și relaxat. Dichisar este construit în jurul unui număr limitat de creatori tineri foarte atent selecționați + activități extra din zona design, beauty & lifestyle.

Cu sprijinul: Magic FM Romania, UnicaOnline, Cosmopolitan Romania

Si suportul media al: IQads, Revista Bulevard, Catchy, Modernism Punct Ro, Mixtopia, FEEDER.ro, Orasul Meu, Urban, anyplace online magazine, Metropotam, Zile si Nopti Bucuresti, Bucharest City App, Eventur Group, VinSiEu - Evenimente din Romania, getlokal • Revista Avantaje, Femeia., Casa si Gradina, DivaHair, Garbo, ViitoareMireasa, Kudika Shopping, mayra, Rochii 365, TotulPentruMiri, TotulDespreRochii, Kudika, Karena, Tonica, FeteleStiu • utilecopii, SuntParinte, Copilul, Centrul de Parenting, Qbebe, Totul despre mame, UrbanKid

Fashionably blogged by: Ruxandra Luca, All that beauty things, Tarancuta urbana by Roxana Toma, Şi Blondele Gândesc, Blog in Tandem, Frici de mămici

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related