A apărut revista Zile și Nopți, ediția de februarie 2024

A apărut revista Zile și Nopți, ediția de februarie 2024

Cu o apariție neîntreruptă în print de 24 de ani, revista Zile și Nopți, ediția de februarie, a ieșit de la tipar și se distribuie gratuit în locații premium din București, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Timișoara și Constanța.

Revista este tipărită în 132 de pagini și prezintă texte originale din universul pop culture, dedicate muzicii, filmului, artei și culturii contemporane.

Iată câteva recomandări din cuprinsul ediție de februarie!

La Capitolul Pop Up Stories vă prezentăm Povești de dragoste din culisele Pop culture.

În universul cinematografiei, literaturii și muzicii, mitul iubirii poate fi analizat ca un fenomen cultural care reflectă valorile și normele societății în care trăim, reprezentările lui depășind granițele individuale și transformându-se în adevărate legende urbane. Dacă ne apropiem de prezent, printre cele mai durabile și admirate relații din lumea muzicii și modei se numără cea dintre David Bowie și Iman Abdulmajid, care, îndrăgostindu-se la prima vedere după ce s-au întâlnit datorită unor prieteni comuni, în 1990, s-au căsătorit doi ani mai târziu, rămânând împreună până la moartea artistului, în 2016.

La Capitolul FILM vorbim despre premierele cinematografice ale lunii februarie și vă prezentăm un interviu exclusiv cu Chef PIERRE GAGNAIRE despre filmul „Dragoste la foc mic”. Prin amabilitatea Independenţa Film, care distribuie filmul în România, am obţinut în exclusivitate câteva lămuriri chiar de la legendarul chef, a cărui viziune gastronomică s-a materializat în restaurantele deschise în întreaga lume, din Paris și Berlin până în Las Vegas, Riad și Tokio.

La Capitolul ARTĂ, vorbim despre Dracula în literatură, un personaj central într-o istorie de familie, în interviul exclusiv realizat de Ioan Big, publisher Zile și Nopți, cu Dacre Stoker, stră-strănepotul lui Bram Stoker.

La Capitolul MUZICĂ vă prezentăm un interviu exclusiv cu unul dintre cei mai importanți bluesmani americani, JOHNNY RAWLS: „N-am ales eu să cânt Blues, Blues-ul m-a ales pe mine”

Termenul de Soul Blues s-a inventat practic pentru a defini muzica cantautorului american Johnny Rawls (n. 1951), care a acumulat în îndelungata-i carieră peste 20 de nominalizări la distincţii prestigioase, precum Blues Music Awards şi Blues Blast Music Awards.

La Capitolul EAT&DRINK vă prezentăm o colecție de articole realizate de contributorii Zile și Nopți: Ștefan Chirițescu, Head of Strategy McCann Worldgroup Romania, Cosmin Dragomir, antropolog culinar și jurnaliștii Horia Ghibuțiu și Gruia Dragomir

La Capitolul LIFESTYLE, Alin Gălățescu ne prezintă un fashion editorial creat cu ocazia excelentei expoziţii „Universul lui DALÍ”, de la ARCUB.

Operele marelui suprarealist catalan au fost puse în raport cu unele dintre cele mai reprezentative creaţii ale designerilor de modă români: Aleha Toncea şi Antonia Nae.

Începând cu luna februarie, Smartbill vă prezintă capitolul dedicat poveștilor de succes, din print dar și din online. În această lună vă prezentăm povestea brandul românesc de alimente bio pentru o lume mai bună, Biofarma.

Tot în luna februarie, a fost dat startul campaniei Top Femei de Succes 2024. Până pe 20 februarie, pe site-ul topfemeidesucces.ro, se pot vota cele mai de succes femei din România, iar în luna martie, în revista Zile și Nopți, dar și în online, va fi prezentat topul din acest an, rezultat în urma centralizării voturilor publicului.

Top Femei de Succes este o campanie Zile și Nopți, susținută de Magic FM.

Acestea au fost o parte din subiectele propuse de echipa editorială Zile și Nopți pentru luna februarie 2024. Descoperiți revista pop culture Zile și Nopți în locații atent selecționate, cu distribuție gratuită, din București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Constanța. În Sibiu și Oradea revista apare în sistem de franciză.

În București, revista Zile și Nopți se distribuie gratuit în numeroase spații culturale, printre care amintim:

  • Teatrul Naţional „I. L. Caragiale”, Teatrul Bulandra, Teatrul de Comedie, Teatrul Nottara, Teatrul Odeon, Teatrul Act, Teatrul de Artă, Teatrul Apropo, în Culise, Teatrul Excelsior, Teatrul Godot, Apollo 111, FF Theatre, Teatrul Avangardia, Teatrul Coquette, Teatrul Elisabeta, Teatru Infinit, Teatrul Mic, Teatrul Ion Creangă, Teatrul Muzical Ambasadorii, Teatrul Stela Popescu, Teatrelli, Unteatru, Point, hub cultural, Teatrul Arte dell’Anima, Teatrul de Opereta Ion Dacian, Opera Națională București,
  • MARe - Muzeul de Artă Recentă, MNAC - Muzeul Naţional de Artă Contemporană, MNAR - Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”,
  • 2/3 galeria, Catinca Tabacaru Gallery, Elite Art Gallery, Galeria Senso, Kulterra Gallery, Scemtovici & Benowitz Gallery, ARCUB, Assamblage - Institutul de Artă și Design, Fundația Calea Victoriei.

Citește online revista Zile și Nopți, ediția de februarie.

Pe site-ul zilesinopti.ro găsiți acum și calendarul de evenimente din 22 de orașe din România.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related