Zile și Nopți vrea să afle care sunt “Cele mai de succes femei din România”

Zile și Nopți vrea să afle care sunt “Cele mai de succes femei din România”

Femeile își doresc să fie iubite, dar cel mai mult își doresc să fie apreciate și respectate.

Pentru că luna martie este și luna pe care o dedicăm în fiecare an femeilor, Zile și Nopți va edita un supliment în care îți propune să descoperi poveștile celor mai de succes și celor mai puternice femei din România.

Campania Zile si Nopți “Cele mai de succes femei din România” cuprinde o primă etapă, cea de votare online urmată de publicarea rezultatelor votului.

Prima etapă se desfășoară în perioada 10-20 februarie, pe site-ul top10.zilesinopti.ro unde  are loc votarea celor mai de succes femei din România.

Întrebarea este deschisă și fiecare respondent poate propune un top 3 femei de succes din România. Sondajul este realizat de Zile și Nopți, în parteneriat cu firma de studii de piață brandBerry.

În a doua etapă, rezultatele votului vor fi publicate în print, în ediția Zile și Nopți din luna martie și în online.

Campania Zile și Nopți “Cele mai de succes femei din România” este prezentată de Avon și susținută de Magic Fm.

Zile și Nopți este o platformă de experiențe pop culture, cu apariții în print și online, de peste 20 de ani. În print, revista Zile și Nopți apare lunar în București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași și bilunar la Sibiu și Oradea.

Ascultă aici și podcasturile pop culture, realizate de Zile și Nopți sau pe platformele: SoundcloundSpotify si Google Podcast

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related